In Wijk aan Zee aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct de beste voeding coaching op maat in Wijk aan Zee? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Wil je graag afvallen? Heb je de wens aan te komen? Of wil je in het algemeen gezonder gaan leven? Dan kan ik als ervaren voedingscoach de juiste ondersteuning bieden met een voedingsschema op maat. En dat is niet het enige, want als personal coach motiveer ik jou ook om jouw grenzen te verleggen en hier op een positieve wijze uit te komen. Ook heb ik oog voor jouw persoonlijke situatie en kan ik jou hierdoor de beste benodigde stimulans geven. Maak ook de keuze voor een gezonder leven en schakel mij in als jouw voedingscoach in Wijk aan Zee!

Het intakegesprek

Voordat we starten met jouw voedingscoaching, vindt er eerst een intake plaats. Dit is een geheel vrijblijvend gesprek, waarbij we jouw wensen en doelstelling bespreken. Aan de hand hiervan stellen we een plan op. Ook verricht ik dan enkele metingen bij je. Deze metingen omvatten een meting van je vetpercentage, vochtgehalte, spieren, lengte en gewicht. Ook meet ik jouw bloeddruk en BMI. Als allerlaatste meting volgt nog een fysieke nulmeting. Deze meting stelt vast hoe lang je kunt hardlopen, hoe stabiel je bent en of er sprake is van klachten. Aan de hand van deze informatie stel ik uiteindelijk een geheel voedingsschema op maat voor je samen.

Voedingscoach Wijk aan Zee Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voedingscoaching

Ik hanteer als personal coach een andere blik op iedere persoon en situatie, waardoor ik een passend aanbod kan samenstellen. Bij mijn voeding coaching starten de prijzen al vanaf €560 voor 8 bijeenkomsten.

Bij de keuze voor een pakket met meerdere bijeenkomsten, zul je uiteindelijk goedkoper uit zijn. Bekijk mijn prijslijst voor een totaaloverzicht en maak direct een afspraak voor een intakegesprek voor jouw voedingscoaching in Wijk aan Zee.

Neem contact op voor jouw voeding coaching in Wijk aan Zee

Wil je graag afvallen, een algeheel gezonder eetpatroon aanleren of juist aankomen? En dit met de ondersteuning van een personal coach? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat we jouw wensen kunnen doornemen.
Neem direct contact op via 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor een voedingscoach in Wijk aan Zee, zodat je een gezonder en fitter leven tegemoet gaat!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!