In IJmuiden werken aan je maximale potentie

Zoek je Personal training of Duo training in IJmuiden? Neem direct contact op met Jesse Meijer Personal Training voor de beste coaching. Ik begeleid jou in 4 fases naar jouw sportieve doelstelling. Wil je fitter, gezonder en sterker zijn? Of wens je af te vallen? Of heb je een ander doel voor ogen? Met mijn op maat gemaakte trainingsschema help ik jou op weg. Bij mij krijg je eveneens een voedingsschema op maat en voorzie ik je van de juiste motivatie. Ik heb oog voor jouw persoonlijke situatie en geef je de juiste stimulans om al jouw drempels te overwinnen. Haal het meeste uit jouw potentieel en kies voor Jesse Meijer Personal Training in IJmuiden!

Personal of duo training in IJmuiden?

Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal. Welke vorm van training jij ook kiest, ik heb oog voor jou als individu. Zo kun je bij mij terecht voor een Small Group training, waarin slechts 6 personen worden toegelaten, wat voor een motiverende en ontspannen sfeer zorgt. Wens je met een vriend of vriendin trainingen te volgen? Kies dan voor mijn Duo Personal Training. Of train je liever alleen? Dan maak ik voor jou een programma op maat en profiteer je van optimale aandacht voor jou gedurende de 1 op 1 training in mijn personal gym. Vraag een intakegesprek aan en laat mij weten wat jouw wensen zijn.

Personal trainer IJmuiden Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De pakketten en prijzen van personal training

Als Personal trainer werp ik op ieder persoon en elke situatie een andere blik en maak ik een daarop afgestemd aanbod. Je kunt in IJmuiden niet enkel Personal trainingen volgen, maar ook Duo trainingen. De prijzen hiervan beginnen al bij €560 voor 8 lessen. Wil je liever 1 op 1 trainen? Je hebt dan de keuze uit een aantal pakketten welke starten bij 8 lessen voor €425. Je krijgt meer korting nadat je bent gestart met de lessen, afhankelijk van de doelstelling van jouw training. Bij een gratis intake bespreken wij wat het best passende pakket voor jou is. Bekijk mijn prijslijst voor het totaaloverzicht of maak direct een afspraak voor een intakegesprek in IJmuiden!

Neem contact op voor jouw personal training in IJmuiden

Wil jij ook graag sterker, fitter en gezonder in het leven staan? En heb je een bepaald doel waar je naartoe wilt werken? Plan dan een intakegesprek in. Samen zullen we dan bekijken hoe we jouw gestelde doelen kunnen bereiken. Bel vandaag nog naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor een fit en gezond leven in IJmuiden en schakel mij als jouw Personal trainer in!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!