Kies voor Duo personal training

Sport je graag samen met je partner, vriend of collega? Dan biedt duo personal training uitkomst. Deze vorm van personal training is vooral leuk als jullie dezelfde doelstelling delen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden, noem maar op. Je motiveert elkaar en vormt gezonde concurrentie voor elkaar. Onder begeleiding van mij als personal trainer werk je ieder aan je eigen doelstelling met een individueel trainings- en voedingsschema, maar op dezelfde tijden. Een dubbele stok achter de deur dus, die van mij als personal trainer en die van je sportmaatje! Kijken of er een match is? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking bij mij in Beverwijk.

Voordelen duo personal training

  • Samen trainen motiveert, je wilt niet onderdoen voor de ander;
  • Persoonlijke aandacht, ik ben alleen met jullie bezig;
  • Hoog fun gehalte, plezier en samenwerken is bepalend;
  • Gevarieerd, elke training is anders;
  • Voordeliger trainen met alle voordelen van een personal trainer.

Interesse? Wil je meer informatie?

Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining duo personal training! Vanuit heel regio Beverwijk zijn wij uitstekend bereikbaar.

Jesse Meijer Personal Training is jouw keuze voor duo personal training. Neem snel contact op via: 06-25443211, stuur een email naar info@jessemeijerpt.nl of vul het contactformulier. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!