Werk aan je maximale potentie met Jesse Meijer!

In 4 fases begeleidt Jesse Meijer Personal Training jou in Velsen-Zuid naar je unieke sportieve doelstelling. Til jij net wat kilootjes teveel mee en wil je daarvan af? Wil jij sterker, fitter en gezonder worden? Of heb jij een heel specifiek doel voor ogen? Wat je doel ook is, bij Jesse Meijer word je begeleid met het juiste trainingsschema en een geschikt voedingsschema. En dat in een ontzettend motiverende setting! Bij mij kun je het begrip verwachten voor jouw situatie en rekenen op persoonlijke ervaring hoe jij de drempels overwint om er fitter en vooral ook positiever uit te komen. Richt je op de potentie die in je zit en bouw op de ervaring van Jesse Meijer Personal Training nabij Velsen-Zuid.

Een passende aanpak: Personal, Duo of Small Group training

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij Jesse Meijer Personal Training nabij Velsen-Zuid. Ongeacht de trainingsvorm die gekozen wordt sta jij als individu centraal. Tijdens een Small Group Training worden dan ook maximaal 6 mensen toegelaten om een ontspannen en motiverende sfeer te creëren. Nog persoonlijker en tegelijkertijd de gezelligheid en ondersteuning van een trainingspartner? Kies dan voor de Duo Personal Training. Mocht je toch een nog specifieker doel voor ogen hebben, laat je programma dan helemaal op jouw wensen afstemmen en geniet van totale begeleiding tijden de personal 1 op 1 trainingen. Een gratis intakegesprek moet uitwijzen waar jouw behoeften liggen.

Personal trainer Velsen-Zuid Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De pakketten en prijzen van Jesse Meijer Personal Training

Bij Jesse Meijer Personal Training kun je rekenen op persoonlijkheid. Elke persoon en situatie vraagt weer een nieuwe kijk en een passend aanbod. In Velsen-Zuid zijn er naast personal trainingen ook Duo trainingen beschikbaar. De prijzen hiervan beginnen al bij €560 voor 8 lessen. Toch liever 1 op 1? Je kan dan kiezen voor een aantal pakketten die begint bij 8 lessen voor €425. De korting loopt op naarmate meer lessen gewenst zijn. Een gratis intake moet uitwijzen wat het beste bij jouw gezonde doelstelling past. Neem een kijkje in de prijslijst voor een totaaloverzicht of neem direct op met Jesse Meijer Personal training in Velsen-Zuid!

Snel contact en een gratis intake

Wil jij lekkerder in je vel zitten? Fitter en sterker worden? Of werk jij toe naar een specifiek doel? Door middel van een gratis intake laat ik je zien wat Jesse Meijer Personal Training in Velsen-Zuid voor jou kan betekenen. Vraag deze dus snel aan, dan kijken we samen hoe we jouw droomdoelstelling kunnen verwezenlijken! Bel 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Dromen worden gezonde doelen bij Jesse Meijer Personal Training nabij Velsen-Zuid!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!