In Hofgeest werken aan je maximale potentie

Zoek je Personal training of Duo training in Hofgeest? Neem direct contact op met Jesse Meijer Personal Training voor de beste coaching. In 4 fases begeleid ik jou richting jouw sportieve doel. Heb je de wens om af te vallen? Of wil je juist wat gezonder, fitter en sterker worden? Of heb je een heel ander doel dat je graag wil bereiken? Ik help jou verder met mijn trainingsschema op maat. Eveneens kan ik jou voorzien van de juiste motivatie en een op maat gemaakt voedingsschema. Ik heb begrip voor jouw persoonlijke situatie en voorzie je van de juiste stimulans om jouw grenzen te verleggen. Kies ervoor het meest uit jouw potentieel te halen en schakel mij in als jouw personal trainer in Hofgeest!

Personal, Duo of Small Group training

Bij mij krijg je persoonlijke aandacht. Welke vorm van training je ook kiest, jij staat als individu centraal. Zo kun je bij mij een Small Group training volgen, waarin slechts 6 personen worden toegelaten, wat zorgt voor een ontspannen en motiverende sfeer. Ben je van plan met een vriend of vriendin te trainen? Schrijf je dan in voor een Duo Personal Training. Wens je liever alleen te trainen? Dan stel ik voor jou een programma op maat samen en profiteer je gedurende de 1 op 1 training van optimale aandacht voor jou en jouw doelen. Maak een afspraak voor een intakegesprek en laat mij weten welke vorm van Personal training jij wenst.

Personal trainer Hofgeest Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De pakketten en prijzen van personal training

Als Personal trainer heb ik voor iedere persoon en situatie een persoonlijke aanpak en stem ik mijn aanbod hierop af. In Hofgeest kun je niet enkel terecht voor een Personal training, maar ook voor Duo trainingen. De prijzen hiervan starten al bij bij €560 voor 8 lessen. Wens je het liefst 1 op 1 training? Dan kun je kiezen uit pakketten waarbij de prijzen starten bij 8 lessen voor €425. Met het verloop van de lessen krijg je meer korting, afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling. In een gratis intake kijken we welk pakket het meest bij jou past. Neem een kijkje bij mijn prijslijst voor een overzicht of plan direct een intakegesprek in Hofgeest in!

Neem contact op voor jouw personal training in Hofgeest

Wil jij ook gezonder, fitter en sterker worden? En heb je een sportief doel voor ogen? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek. We bekijken dan samen hoe we jouw doel kunnen bereiken. Bel direct naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Schakel mij in als jouw Personal trainer in Hofgeest en ga voor een fit en gezond leven!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!