Meld je aan voor een gratis intakegesprek!

Wil graag aan de slag met sporten maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Meld je aan voor een intakegesprek en we kijken samen naar de mogelijkheden.
  Verras iemand met een cadeaubon

  Wil je graag iemand blij maken met een trainingssessie bij Jesse Meijer? Bestel dan een cadeaubon door hier jouw gegevens in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging om een cadeaubon bij mij op te halen.

   cadeau   Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

   Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

   Referenties

   * De reviews, foto’s van resultaten en testimonials vermeld op deze pagina zijn ervaringen en/of meningen van klanten en kunnen van persoon tot persoon verschillen.

   Yeah, gisteren een uur lang P.T. gehad van Jesse! Ik had deze training gewonnen met een goed geraden antwoord van een fb actie. Super leuk en motiverend, heb goed advies gekregen over sport&voeding! Dat is voor mij als diabetes en schildklier patiënt altijd een dingetje... Met wat voor suikerspiegel waarde, welke voeding, hoeveel kh eten, welke sport oefeningen enz. Maar Jesse heeft mij goed begeleid en geadviseerd en nog wat tips kunnen geven! Nogmaals bedankt Jesse. Vr Gr Caroline
   Caroline Nijman
   Geweldige ervaring om een keer mee te maken, ook als je al wat vaker traint. Geeft je lichaam weer een nieuwe boost
   Patrick van Manen
   Net een top training gehad van Jesse Meijer samen met Rina Snijder thanks Jesse !!!
   Sandra Mosch Stoffer