Haal het maximale uit jezelf met een personal trainer in Driehuis

Afvallen, algehele fitheid of spiermassa creëren? Wat je doel ook is, door middel van de juist begeleiding en adviezen kom je verder. Bouw op de jarenlange ervaring van Jesse Meijer Personal training in Driehuis. Een persoonlijke en gerichte aanpak staat voorop zodat door middel van een doelgericht trainingsschema, een passend voedingsadvies en bovenal stimulerende omgeving jij tot nieuwe hoogtes zal stijgen! Ook bij complexere problemen, zoals overgewicht, onzekerheid of zelfs lichte depressie kan het hanteren van een gezonde leefstijl en voldoende beweging hele positieve uitkomsten geven. Met persoonlijke ervaring op dit gebied en kennis van het lichaam ga ik met jou deze uitdaging aan! Ook bij specifieke en ambitieuze trainingsdoelen ben je bij Jesse Meijer Personal Training in Driehuis aan het juiste adres. Neem daarom snel contact op!

De verschillende soorten personal training

Kleinschaligheid geeft ruimte voor persoonlijkheid. Dit zie je terug in alle trainingsvormen die worden aangeboden bij Jesse Meijer Personal Training. Want ook bij de Duo Personal Training sta jij centraal maar laat je je door je vriend(in) of familielid motiveren! Zo geniet je van een doelgericht en persoonlijk trainingsschema maar met de motiverende werking van een partner. Ook individuele 1 op 1 personal trainingen zijn mogelijk; een persoonlijkere manier van begeleiding is er niet! Tijdens de intake moet blijken waar precies jouw behoeftes liggen voor personal training in Driehuis.

Personal trainer Driehuis Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De Prijzen van Personal Training Driehuis

Ieder individu is anders en heeft andere behoeften. Het is daarom fijn om te weten dat een programma afgesteld kan worden op basis van jouw specifieke behoeften. Door de verschillende pakketten en verschillende werkvormen is er altijd wel iets dat bij jouw doelen past. Neem je een pakket af? Dan profiteer je ook direct van korting. Zo heb je bijvoorbeeld een Duo Personal Trainings pakket met 8 lessen al voor een gezamenlijk bedrag van €560 en voor het individuele 8 trainingen pakket al voor €425. Voor een actueel totaaloverzicht kijk je snel op de prijslijst. Nog meer weten over de pakketten? Neem dan snel contact op met Jesse Meijer Personal training in Driehuis!

Bel voor meer informatie in Driehuis

Waar wil jij naartoe werken? Jouw doel wordt jullie doel bij Jesse Meijer Personal Trainer in Driehuis. Bouw voort op jarenlange ervaring in verschillende terreinen zoals sportschema’s, voeding en mindset en werk stap voor stap naar jouw maximale potentie! Vraag meer informatie aan of plan direct een intake in via het volgende nummer: 06-25443211 of stuur een email naar info@jessemeijerpt.nl. In Driehuis wordt jij snel fit met Jesse Meijer Personal Training!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!