Personal Training

Probeer je al een hele tijd af te vallen, spiermassa op te bouwen of een ander doel te bereiken maar lukt het je niet? Dan is personal training de uitvinding voor jou! Met personal training gaan we kijken naar je huidige leefpatroon en wat er precies nodig is om het doel wel te bereiken. Met een persoonlijk voedingsplan en elke week intensieve trainingsbegeleiding zorgen wij er samen voor dat jouw doelstelling nu wel behaald wordt. Wil je meer informatie? Het is het altijd mogelijk om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen waarin we het een en ander kunnen bespreken zodat je precies weet of het wat voor je is.

Voordelen van personal training

  • Gepersonaliseerd trainingsprogramma;
  • Helemaal aangepast om aan te sluiten bij jouw wensen;
  • Volledige focus op jouw persoonlijke doel;
  • Persoonlijk voedingsplan;
  • Gevarieerd, elke training is anders;

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd naar wat personal training voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht of plan een intakegesprek in zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Neem contact op met Jesse Meijer Personal Training via: 06-25443211, stuur een email naar info@jessemeijerpt.nl of vul het contactformulier. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!