Personal training en je maximale potentie!

Spieren kweken, afvallen en fitter worden of misschien wel lekkerder in je vel zitten, zowel fysiek en geestelijk? Bij Jesse Meijer Personal Training in Uitgeest word je gestimuleerd verder te komen dan je ooit dacht! Ontwikkel zelfvertrouwen, een goed fysiek, een beter conditie en vooral een gelukkig gevoel. Omdat elk lichaam weer anders is, staat een persoonlijke aanpak zeer hoog aangeschreven. Ik help je met een trainingsschema dat bij jouw doelen past, een voedingsadvies dat hierop aansluit en bovenal een zeer stimulerende omgeving om het maximale uit jezelf te halen. Met de begeleiding op maat van Jesse Meijer Personal Training kom je verder! Neem in Uitgeest daarom snel contact op!

De verschillende personal training

Of het nou gaat om individuele training, Duo Personal training of Small Group Training in Uitgeest, altijd staat persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Ik geloof namelijk in gerichte aandacht voor maximale effecten. Volg een Small Group training met maximaal 6 anderen en bouw op de andere energie van anderen. Je werkt samen aan jouw doelen! Wil je nog wat gerichter bezig gaan met een trainingspartner? Kies van voor een Duo Personal Training en maak het gezellig en motiverend! Natuurlijk kan het gewenst zijn om echt even alle aandacht voor jezelf te hebben. Dit is zeker het geval bij ambitieuze of specifieke doelen. Ga dan de 1 op 1 trainingen aan met mij als personal trainer in mijn personal gym. De gratis intake aan het begin van het traject zal uitwijzen welke vorm en intensiteit het best bij je past!

Personal trainer Uitgeest Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van Personal Training

Met unieke doelen en wensen is het fijn voor ieder individu om een toegespitst programma te krijgen dat past bij de doelstelling en de te verantwoorden kosten. Kies één van de pakketten om gebruik te maken van kortingen. Voor een Duo training starten de pakketten al vanaf 8 trainingen tegen een gezamenlijk tarief van €560. Voor de actuele prijzen en bijbehorende pakketten neem je een kijkje in de prijslijst. Mocht je meer informatie willen neem dan direct contact op met Jesse Meijer Personal training in Uitgeest!

Informeer naar de mogelijkheden in Uitgeest

Hoe ambitieus ben jij? Afvallen, fitter worden, sterker worden of gewoon lekker in je vel zitten? Met de juiste aanpak, tijd en begeleiding kom je verder! Bouw op de jarenlange ervaring van Jesse Meijer Personal Training. Bel direct voor je laatste vragen en vraag direct een intake aan. Bel snel naar: 06-25443211 of een email sturen naar info@jessemeijerpt.nl. Ga de uitdaging met jezelf en met Jesse Meijer Personal Training aan en klim tot nieuwe hoogtes in Uitgeest.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!