Personal training in Beverwijk: De weg naar uw sportieve doelen!

In vier unieke fases wordt je bij Jesse Meijer personal training in Beverwijk begeleidt naar jouw unieke sportieve doelen. Is dat een paar kilootjes lichter? Of wil je juist wat spiermassa opbouwen? Ook voor het juiste voedingsadvies en voor een motiverende omgeving ben je bij mij aan het juiste adres. Uit persoonlijke ervaring weet ik namelijk heel goed welke drempels er kunnen spelen die jou ervan weerhouden om je maximale potentie te bereiken. Zo is Jesse Meijer Personal Training jouw stok achter de deur in Beverwijk!

Een personal training op maat; alleen of in groepsverband

Een persoonlijke aanpak staat centraal in alle vormen van personal training die je vind bij Jesse Meijer Personal Training in Beverwijk. Zo kun je er voor kiezen om een volledige individuele begeleiding te volgen dat wordt opgebouwd in 4 fases. Bij aanvang wordt een nulmeting gedaan waarna je de stabilisatiefase, opbouwfase, verbrandingsfase en onderhoudsfase doorloopt. Vind je het leuker om samen met iemand te trainen? Kies dan voor een duo personal training. Het helpt om elkaar te kunnen motiveren om grenzen te verleggen. Hierin staat een persoonlijke benadering ook weer centraal en zo zal een groep nooit meer dan uit 6 personen bestaan. Neem het heft in eigen handen en laat je begeleiden door Jesse Meijer Personal training!

Personal trainer Beverwijk Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De prijzen voor uw Jesse Meijer personal training

Ieders behoeften, doelen en de aanpak die daaruit volgt is uniek. Zo kan het zijn dat de ene personal trainingsvorm beter voor jou werkt dan de andere. Naast personal training kan je kiezen voor duo personal training in Beverwijk. Uiteraard is een pakket met meerdere mensen uiteindelijk voordeliger of leuker. Soms kan het echter wenselijk zijn om echt individuele aandacht te krijgen, zodat jij gegarandeerd de doelen behaalt die wij samen bepalen. Prijzen voor personal training beginnen bij €425 voor 8 lessen en lopen voordelig op naarmate meer lessen worden afgenomen. Voor duo personal training begint de totaalprijs bij €560 voor 8 lessen. Kijk in de prijslijst voor het meest actuele aanbod van pakketten.

Neem nu vrijblijvend contact op voor een gratis intake in Beverwijk

Wil jij stappen ondernemen naar een gezonder en energieker lichaam? Of wil jij gaan voor resultaat omdat je een specifiek doel voor ogen hebt? Tijdens een gratis intake gesprek kom je er achter wat Jesse Meijer Personal Training voor jou kan betekenen. Neem daarom snel contact op door te bellen op 06-25443211 of door een e-mail te sturen naar info@jessemeijerpt.nl. Van begin tot eind helpt Jesse Meijer Personal Training in Beverwijk van jouw droom resultaten werkelijkheid te maken!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!