Je maximale potentie bereiken met personal training

Bij Jesse Meijer Personal training in Velsen-Noord wordt je in 4 unieke fases begeleidt naar het behalen van jouw sportieve doelen. Wil jij wat kilootjes minder? Of is krachtopbouw voor jou belangrijk? Wat je doel ook is, ik help je met een geschikt trainingsschema, het juiste voedingsadvies en een motiverende setting! Door persoonlijke ervaring met de drempels die je mogelijk tegenkomt kun je bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor het begrip en tevens de motivatie om deze te overwinnen. Richt nu je ogen op je maximale potentie en laat je begeleiden voor Jesse Meijer Personal Training in Velsen-Noord.

Een personal training dat bij jou past

Persoonlijkheid staat bij Jesse Meijer Personal Training in Velsen-Noord voorop ongeacht welke trainingsvorm wordt gekozen. Een Duo Personal Training kan uitkomst bieden wanneer je met een trainingspartner een bepaald doel wilt bereiken. Je kan bouwen op elkaars motivatie en helpt elkaar om nog verder te komen. Wil jij echt totale begeleiding omdat jij een doel voor ogen hebt? Dan is personal training die is gericht op jouw lichaam en jouw doelstelling misschien het meest geschikt. Bij de intake nemen we alles in beschouwing zodat jij gegarandeerd de finish bereikt!

Personal trainer Velsen-Noord Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Personal training pakketten en de prijzen

Elke persoon is uniek als het gaat om de aanpak die past bij jou doelen. Uiteraard is het ook belangrijk om te kijken welke prijzen te verantwoorden zijn afhankelijk van de doelstelling die jij voor jezelf hebt. Bij Duo personal training profiteer je namelijk van groepsprijzen. Zo begint een duo personal training van 8 lessen al bij €560. Wil je toch liever de complete aandacht met een begeleiding op maat? Dan kan je starten met een trainingspakket van 8 lessen voor €425. Naarmate je voor een grote pakket kiest profiteer je van hogere kortingen. Bij de gratis intake kan bepaald worden welk pakket bij jouw sportieve doelstelling past. Voor de meest actuele prijzen van Jesse Meijer Personal Training in Noord-Velsen kijk je in de prijslijst of neem je direct contact op.

Een gratis intake in Noord-Velsen

Ga jij voor een gezonder en fitter lichaam? Of heb jij een zeer specifiek doel voor ogen? Vraag dan gratis een intake aan. Samen bekijken we welke aanpak daar het beste bij hoort. Neem direct contact op en vraag deze aan via 06-25443211 of stuur een email naar info@jessemeijerpt.nl. Jouw sportieve doelen worden verwezenlijkt met Jesse Meijer Personal Training in Velsen-Noord.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!