Werk aan je maximale potentie met Jesse Meijer!

In Wijk aan Zee afvallen, fit worden en lekkerder in je vel zitten? In 4 fases word je door Jesse Meijer Personal Training begeleid naar jouw sportieve doelstelling. Een aantal kilootjes kwijt of juist spiermassa eraan? Elke situatie is uniek en heeft een nieuwe aanpak nodig. Jesse Meijer helpt je met een persoonlijk trainingsschema, een voedingsadvies en een stimulerende setting. Ook als er complexe problemen spelen zoals overgewicht, onzekerheid en zelfs depressie kun je rekenen op begrip en kun je bouwen op persoonlijke ervaring. Samen werken we aan een betere versie van jezelf en halen we jouw potentie naar boven. Neem daarom snel contact op met Jesse Meijer Personal Training nabij Wijk aan Zee.

Een passende personal training in Wijk aan Zee

Persoonlijkheid is een belangrijk deel van de personal training. Jij als individu staat centraal, ongeacht de gekozen trainingsvorm. Zo kun je bij Jesse Meijer Personal training Small Group Training volgen met maximaal 6 personen. Zo houden we het persoonlijk en gezellig. Mocht je samen met een trainingspartner een sportief doel willen zetten dan is de Duo training misschien iets voor jou. Help jezelf en je partner door de training heen en kom tot ongekende hoogtes. Soms is het nuttig om een training te volgen die helemaal op jou is afgestemd. Ambitieuze of specifieke doelen kunnen worden verwezenlijkt met 1 op 1 personal trainingen. Bij de gratis intake moet blijken welke trainingsvorm het best bij jou en je doel past!

Personal trainer Wijk aan Zee Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Jesse Meijer Personal Training prijzen

Ieder individu heeft verschillende behoeftes als het gaat om de trainingsvorm en de intensiteit. Bij Jesse Meijer Personal Training in Wijk aan Zee heb je keuze uit verschillende pakketten om zo optimaal tegemoet te komen aan jouw doelstelling. Kies bijvoorbeeld voor een Duo Personal Training beginnend vanaf €560 voor 8 trainingen. Je kunt elkaar verder helpen en de kosten delen. Voor een zeer persoonlijke aanpak kun je bouwen op 1 op 1 trainingen. De pakketten beginnen bij een trainingsreeks van 8 stuks voor €425. Kortingen zijn van toepassing wanneer grotere pakketten worden afgenomen. Neem een kijkje in de prijslijst voor de meest actuele informatie over de varianten en bijbehorende prijzen of neem direct contact op met Jesse Meijer Personal training nabij Wijk aan Zee.

Snel contact en een gratis intake

Lekker in je vel zitten? Afvallen en vooral fitter worden? Met personal training van Jesse Meijer bereik je de doelen die je nooit voor mogelijk hield. Laat je inspireren en vraag snel een intakegesprek aan. Neem direct contact op via 06-25443211 of info@jessemeijerpt.nl. Niet dromen maar doen! Bij Jesse Meijer Personal Training nabij Wijk aan Zee kom je verder.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!