Haal alles uit jezelf met een personal trainer

Word fitter, slanker en gespierder! Werk aan je mentale gezondheid door middel van sport en bewegen en kom lekker in je vel te zitten! Bij Jesse Meijer Personal Training in Assendelft word je gestimuleerd verder te komen dan je ooit dacht! Haal het maximale uit jezelf met de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, voedingsadvies en bovenal een motiverende setting. Bij Jesse Meijer word je voorzien van een zeer persoonlijke begeleiding naar het doel voor ogen. Zet nu stappen in de juiste richting en neem direct op met Jesse Meijer Personal Training in Assendelft!

De verschillende soorten personal training in Assendelft

Met Jesse Meijer Personal Training geloof ik in persoonlijkheid door kleinschaligheid. Of je nou een individuele training, een Duo Personal Training of een Small Group Training volgt. Jij staat centraal en gaat voor jouw doelen! Bij de Small group training zul je met maximaal 6 personen samenwerken in mijn personal gym. Dit creëert een motiverende en gezellige omgeving waarin jij maximaal kan presteren. Zoek je een training die specifiek gericht is op jouw eigen lichaam maar wil je toch samen trainen met iemand? Waarom dan niet met een trainingspartner? Volg samen de Duo personal Training en geniet van beide werelden. In sommige gevallen, zoals ambitieuze of specifieke doelstellingen kan de individuele Personal Training een hele goede optie zijn. Tijdens ons eerste gesprek moet blijken waar jouw behoeftes en prioriteiten liggen!

Personal trainer Assendelft Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De Prijzen van Personal Training

Het is fijn om te weten dat voor ieder individu een toegespitst programma aangeboden kan worden dat rekening houdt met alle persoonlijke factoren en het einddoel. Kies je voor één van de pakketten dan maak je gebruik van de kortingen. Kies je bijvoorbeeld met je partner voor een Duo Personal Training dan beginnen de prijzen bij €560 vanaf 8 trainingen. Uiteraard moet dit tijdsbestek ook passen bij je doel. Wil je liever gebruik maken van 1 op 1 begeleiding dan beginnen de prijzen bij €425 euro voor 8 trainingen. Neem voor een totaaloverzicht van pakketten een kijkje in de prijslijst. Wil je nog wat extra informatie? Neem dan snel contact op met Jesse Meijer Personal training in Assendelft!

Bel voor meer informatie in Assendelft

Waar liggen jouw doelen? Of jouw persoonlijke doel nou afvallen is, fitter worden, spieropbouw of simpelweg lekkerder in je vel zitten, met de jarenlange ervaring van Jesse Meijer Personal Training kom je er! Vraag meer informatie aan of plan direct een intake in via het volgende nummer: 06-25443211 of stuur een email naar info@jessemeijerpt.nl. Met de personal Training in Assendelft van Jesse Meijer verleg jij je grenzen en kom je verder!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!