Kies voor Personal Gym in Beverwijk

Persoonlijkheid en kleinschaligheid staat bij alle vormen van Personal Gym Beverwijk voorop. Zo heb je gegarandeerd de aandacht die jij nodig hebt om verder te komen. Bij ons heb je de mogelijkheid om samen met een persoonlijke coach aan jouw doelstelling te werken.

Wanneer je besluit om in te schrijven bij onze sportschool volgt er een intake gesprek waar alles wat relevant is, besproken wordt. Aan de hand van die informatie wordt er een persoonlijk trainingsschema op maat gemaakt die per 8-10 weken vernieuwd wordt. Ook is er de mogelijkheid tot voedingsbegeleiding.

Wil je het nog persoonlijker en specifieker maken, dan is er bij ons de mogelijkheid voor Personal Training. Hier blijft de trainer constant bij je en is elke training variërend en op maat. Een optimale keuze als je het zelfstandig even niet meer weet en de extra stok achter de deur nodig hebt. Met Personal Training heb je ook de optie om een persoonlijk voedingsschema door te nemen die op maat is gemaakt, afgestemd op de doelstelling. Kort samengevat: Gegarandeerd resultaat!

Personal Gym Beverwijk

Duo Personal Training

Vind je het leuker om Personal Training te ervaren met een eigen trainingspartner, dan kun je kiezen voor Duo Personal Training. Met Duo Personal Training heb je dezelfde voordelen als met 1:1 Personal Training; een mooie optie als je het met vriend/vriendin, partner, ouder of kind wil ervaren. Afvallen, spieropbouw creëren, fitheid verbeteren, medische begeleiding, sport-specifiek trainen of je conditie verbeteren? Bij Personal Gym Beverwijk zul je gegarandeerd fitnessen met succes. Jij krijgt namelijk de begeleiding en coaching die je nodig hebt om je doelen te behalen.

Wil je meer informatie, dan kun je altijd terecht voor een gratis intake. Hierbij beantwoorden we al je vragen en gaan we kijken wat het beste bij je past.
Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

OxygeN groepslessen in Beverwijk

Starten met sporten is moeilijk, maar door te sporten in een groep is deze stap makkelijker te maken. Je kunt jezelf optrekken aan andere leden en wellicht ontstaan er nieuwe vriendschappen.

Personal Gym Beverwijk focust zich ook op groepslessen omdat wij geloven dat je ook goede resultaten kunt behalen in onze ‘OxygeN’ lessen. ‘OxygeN’ is een les waarbij cardio en kracht bij elkaar komen, met groepen van maximaal 10 mensen houden we de kwaliteit hoog, omdat het overzichtelijk blijft voor onze groepslesinstructeur.
De lessen variëren elke dag, zijn uitdagend, heel toegankelijk en je krijgt een groepslesinstructeur die persoonlijk het beste uit je wilt halen!

Ben je geïnteresseerd in onze ‘OxygeN’ lessen, dan ben je altijd welkom om een gratis proefles te proberen. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!