In Castricum werken aan je maximale potentie

Zoek je Personal training of Duo training in Castricum? Neem direct contact op met Jesse Meijer Personal Training voor de beste coaching. In 4 fases begeleid ik jou richting jouw sportieve doelstelling. Wil je graag afvallen? En wens je tegelijk fitter, gezonder en sterker te worden? Of heb je een ander doel? Ik help jou hoe dan ook op weg met mijn op maat gemaakte trainingsschema. Ook ben je bij mij op de juiste plek voor een voedingsschema op maat en de juiste motivatie. Ik heb begrip voor jouw persoonlijke situatie en bij mij kun je dan ook rekenen op de juiste stimulans om jouw drempels te overwinnen en hier positiever uit te komen. Kies er ook voor het meeste uit jouw potentieel te halen en ga voor Jesse Meijer Personal Training in Castricum!

Personal, Duo of Small Group training in Castricum

Persoonlijke aandacht acht ik van groot belang. Ongeacht welke trainingsvorm je kiest, jij als individu staat centraal. Wil je samen met een vriend of vriendin komen trainen in onze personal gym? Ga dan voor mijn Duo Personal Training. Wens je liever geheel alleen te trainen? Kies dan voor een programma op maat en totale aandacht voor jou tijdens een 1 op 1 training. Vraag een intakegesprek aan, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Personal trainer Castricum Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De pakketten en prijzen van Personal training

Bij mijn Personal training is er voor ieder persoon en elke situatie een nieuwe kijk en een passend aanbod. Naast voor Personal trainingen, kun je in Castricum ook terecht voor Duo trainingen. De prijzen hiervan starten al bij €560 voor 8 lessen. Toch liever een 1 op 1 training volgen? Je kan dan kiezen voor een aantal pakketten die beginnen bij 8 lessen voor €425. De korting loopt op naarmate je meer lessen volgt, afhankelijk van het doel dat je wenst te bereiken. Bij een gratis intake bekijken we wat het best passende pakket voor jou is. Neem een kijkje in de prijslijst voor een totaaloverzicht of plan direct een intakegesprek in Castricum in!

Neem contact op voor jouw Personal training in Castricum

Wens jij fitter, sterker en gezonder te worden? En wens je toe te werken naar een specifiek doel? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Samen bekijken we dan hoe wij jouw doelen in Castricum kunnen verwezenlijken. Bel direct naar: 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Haal eruit wat erin zit en werk toe naar een fitter en gezonder leven in Castricum!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!