Personal training voor de ultieme potentie die in je zit!

Of het nu gaat om afvallen, spiermassa kweken, fitter worden of simpelweg lekkerder in je vel zitten, bij Jesse Meijer Personal Training in Heemskerk ben je aan het juiste adres. Omdat elke situatie uniek is staat een persoonlijke aanpak zeer hoog in het vaandel. Om successen te boeken, kun je ook rekenen op gepaste voedingsadviezen, een persoonlijk trainingsschema en een stimulerende setting. Zelfs bij complexe problemen zoals overgewicht, niet zo lekker in je vel zitten of zelfs depressie kun je terecht bij Jesse Meijer Personal Training om door middel van sport weer je draai te vinden. Ook voor serieuze sportdoelen kun je begeleiding op maat verwachten om zo samen te bouwen aan de beste versie van jezelf. Neem daarom snel contact op met Jesse Meijer Personal Training in Heemskerk!

Personal training en de werkvormen

Persoonlijkheid en kleinschaligheid staat bij alle vormen van personal trainingen voorop. Zo heb je gegarandeerd de aandacht die jij nodig hebt om verder te komen. Neem het heft in eigen handen met een eigen trainingspartner tijdens de Duo Personal Training. Wil je het nog specifieker op je eigen lichaam en doelen toespitsen? Ga dan de challenge aan in de 1 op 1 personal training sessies in Heemskerk. De gratis intake aan het begin van een traject moet blijk geven van de beste werkvorm en intensiteit die bij jou past!

Personal trainer Heemskerk Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De prijzen van Jesse Meijer Personal Training

Ieder individu heeft eigen behoeften en eigen doelen. Het is daarom fijn om te weten dat we een compleet pakket op maat kunnen maken of kies een van de pakketten waarmee je gegarandeerd vooruitgang boekt. Een Duo Personal Training begint bijvoorbeeld bij 8 trainingen voor €560 en een individuele Personal training al vanaf €425 voor 8 trainingen. Ook losse lessen zijn mogelijk en kunnen gunstig zijn voor bepaalde situaties. Wanneer je echter direct een pakket afneemt kun je een gegarandeerde korting meenemen. Voor de actuele prijzen en bijbehorende pakketten neem je een kijkje in de prijslijst of neem je direct contact op met Jesse Meijer Personal training in Heemskerk!

Informeer naar de mogelijkheden

Een paar of meer kilo’s afvallen? Fitter en sterker worden? Of gewoon lekker in je vel zitten? Met jouw doel voor ogen gaan we aan het werk. Bouw op de jarenlange ervaring en maak gebruik van het enthousiasme van een eigen personal trainer. Laat je direct inspireren en vraag een persoonlijke intake aan. Je kunt dan snel bellen naar 06-25443211 of een email sturen naar info@jessemeijerpt.nl. Ga samen met Jesse Meijer Personal Training de uitdaging in Heemskerk aan en ga verder dan je ooit dacht te komen!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!