Goed gezelschap en vakkundige begeleiding terwijl je lekker sport. Wie wil er nou niet op die manier in Shape blijven? Dank Jesse! Top
Marijn
Ik ben al mijn hele leven een fanatieke duursporter, marathons lopen en uitdagende fietskoersen. Hoewel je overal leest dat het op een bepaalde leeftijd nog verstandiger is om je core te versterken is een zaaltje bij de "Basic-Fit" geen aantrekkelijke gedachte. Oefeningen thuis doen blijven toch vooral goede voornemens. De afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker terugkerende klachten bij het hardlopen. Uiteindelijk heb ik besloten om het een paar maanden met een personal trainer te proberen. Na een orientatie kwam ik bij Jesse terecht. Nu, driekwart jaar later, ben ik helemaal om. Had ik dit maar eerder gedaan dan had ik waarschijnlijk langer met meer plezier kunnen hardlopen. Jesse let echt op me en begeleidt me op de juiste manier met wisselende oefeningen. Ik ben merkbaar sterker geworden en dat heeft ook voordelen naast het sporten. Jesse is een eerlijke en vrolijke kerel die echt zijn beste doen om in een goede sfeer je beter te maken. Aanrader! Gewoon even bellen met hem.
Andre
Trainingen bij Jesse zijn wekelijks een ‘must’. Niet omdat ik van nature zo’n liefhebber van sporten ben (en al helemaal niet in een sportschool), maar omdat ik weet en voel dat het goed voor mijn lijf en spierkracht is. Wekelijks doen we oefeningen waarbij ik ervaar dat hulp voor de goede houding écht nodig is. Los daarvan zijn de korte gesprekjes die we hebben (als ik bij sta te komen) ingegeven vanuit oprechte aandacht van Jesse, zijn onbegrensd enthousiasme en ontwapenende gevoel voor humor. Trainen bij Jesse is niet alleen goed en nuttig, maar ook heel leuk. Wil je hard werken aan fitness en jouw lachspieren niet vergeten? Dan is Jesse een aanrader.
Norbert
Ik word nu een aantal jaar begeleid door Jesse. Eerst met mijn vrouw en nu alleen. Jesse is een empathische en zeer deskundige Personal Trainer. Past zijn trainingen goed aan mijn vermogen van dat moment met net een beetje extra uitdaging. Ik vind zijn methode erg plezierig en heb er veel baat bij.
Carl Krieg
Ik kan Jesse aan iedereen aanbevelen die gezonder wil leven, sterker wil worden en/of pijnvrij wil sporten. Hij heeft veel kennis en kunde en hij ziet goed welke persoon hij voor zich heeft. Hij is daardoor heel goed in staat je op een manier te motiveren die precies bij je past. Een absolute aanrader!
Irma
Met duidelijk verstand van zaken kan Jesse jou precies geven wat jij nodig hebt en wilt. Zeer professioneel en tegelijkertijd een ongedwongen sfeer. Al jaren mijn vaste trainer en dat zal voorlopig nog wel zo blijven.
Dario Fucci
Ik train inmiddels bijna 6 jaar bij Jesse. Solo en Duo! Met zichtbaar resultaat en altijd gedreven, gevarieerd, grenzen verleggen i.c.m. een leuke sfeer en dosis humor.
Peter Blomberg
Bij Jesse beland na een zware zwangerschap door bekkeninstabiliteit. Samen met hem gewerkt om mijn lijf weer fitter en sterker te maken. En tijdens de 2de zwangerschap heeft hij mij op de juiste manier begeleid en heb ik een fijne fitte zwangerschap gehad. En ook weer na de zwangerschap weer alle conditie en kracht weer opgebouwd. Inmiddels zo fit dat ik kan deelnemen aan de reguliere groepslessen. Bedankt Jesse voor de persoonlijke op maat gemaakte training!
Vera
Na mijn hernia operatie gestart met fysio. Daar moest ik hele simpele oefeningen doen en er werd gezegd dat ik pas over 1 jaar ongeveer weer voorzichtig kon gaan sporten. Na een half jaar fysio was ik het zat omdat ik graag weer in beweging wilde komen om fitter te worden en een aantal kilo’s kwijt te raken.Toen kreeg ik van iemand de tip om een les personal training te proberen. Intake gemaakt bij Jesse en m’n eerste proefles ingepland.Vanaf de eerste training kreeg ik weer energie. Ik ben nu 3 maanden verder en merk onwijs veel verbetering. Ik sta nu op zonder rugpijn.ik train 2 keer per week en heb er zoveel plezier in. Wat mij opvalt is dat iedere les weer anders is daarom is het nooit saai. Ook de voedingsadviezen zijn echt top! En met vragen kan je altijd terecht via whatsapp. In een woord zeg ik; gewoon doen; hier krijg je geen spijt van. Niet verder aanmodderen maar maak een afspraak.
Yvonne
Heb een contract afgesloten om af te vallen en weer wat fitter te worden. Ben inmiddels al 16 kg verloren voel me een stuk fitter en ben van mijn bloeddruk pillen af. Allemaal dankzij de geweldige coaching van Jesse. Mocht je op zoek zijn naar een personal coach. Zoek niet verder en neem contact op met Jesse!
Frenk Groen
Na 2 jaar trainen met Jesse heb ik al meerdere keren mijn sportieve doelen weten te behalen en hebben we samen iedere keer weer mijn grenzen weten te verleggen. Zijn mix van uitdagende oefeningen en resultaatgerichtheid zijn voor mij de ingrediënten van een ideale training. Naast deze punten is Jesse ook een zeer sociale trainer waarmee je voor, tijdens en na de training ook tijd hebt voor een gezellig praatje!
Roy Nagel
Ik train al een aantal jaar met Jesse. Jesse weet mij keer op keer weer te motiveren en het uiterste uit mezelf te halen. Jesse is een gedreven trainer met goede adviezen en begeleiding maar ook met engelen geduld. Ik ben 40+ en fitter nu met Jesse train dan dat ik rond mijn 30e was. Elke cent waard! Ik zie het ook echt als investering en cadeautje voor mezelf!
Erica Wouterson
Jesse is naast een hele prettige gozer ook een echte vakman. Hij heeft echt verstand van je lichaam en weet ieder pijntje en/of klacht gelijk terug te herleiden naar de juiste spiergroep die hij vervolgens kan losmaken en trainen. Wat je doelen ook zijn, hij past zijn programma er perfect op aan. In combinatie met de app en voedingsadvies ga je ook echt je doelen bereiken. Ik hoop nog lang met Jesse te kunnen trainen.
Kick Martens
Fan van Jesse sinds de eerste training. Eindelijk na een leven lang rugpijn vanwege een rugafwijking, zo goed als pijnvrij door het leven. Ook wist Jesse raadt met mijn diastase na mijn 3e zwangerschap. Jesse weet me elke training te motiveren, ook als ik geen zin heb en bezorgd me nog geregeld spierpijn. Naast het feit dat hij een steengoede instructeur is, is hij ook oprecht geïnteresseerd en gezellig!
Stephanie Matta
Een zeer betrokken trainer die je elke training motiveert en het beste uit jezelf weet te halen. Ik train nu al enkele jaren met Jesse en elke keer weet hij weer de juiste snaar (spier ;-)) te raken. Een aanrader voor een ieder die in vorm wilt komen en zijn doelstellingen wilt behalen. Naast deskundigheid op gebied van training ook heel erg deskundig in voeding. Dus zoek je een goede personal trainer dan is Jesse de beste keuze in Kennemerland en omgeving.
Nick Grootjen
Jesse is een geweldige coachende trainer. Hij zorgt ervoor dat iedere training uitdagend en leuk is en luistert heel goed naar de wensen van zijn cliënten. De trainingen en voedingsadviezen maakt hij op maat en sluiten volledig aan op die wensen. Ik werk nu al meerdere jaren met veel plezier met hem samen. Een absolute aanrader!
Patricia van Velsen
Jesse geeft doelgericht les, met oefeningen die voor jou bestemd zijn. Na mijn knieoperatie heb ik maanden bij de fysiotherapeut gelopen. Door de doelgerichte oefeningen van Jesse, had ik na een paar weken de fysio niet meer nodig. Tevens een betere conditie opgebouwd en door het voedingsschema was ik zeker 8 kg afgevallen. Thanks Jesse.
Louis Poppe
Na mijn zwangerschap wilde ik graag weer snel in vorm komen en sterk worden zonder blessures. Jesse heeft me hier fantastisch bij geholpen en weet je op zijn enthousiaste doch doortastende manier te begeleiden. Mijn lichaam is goed hersteld en ik heb weer mijn kracht en energie terug van voor mijn zwangerschap!
Tanja
Begin 2019 gestart met trainen bij Jesse en geen moment spijt van! Hij weet wat mijn lichaam nodig heeft om fit en sterk te zijn en te blijven. Ik startte met schouderklachten en dankzij Jesse heb ik daar geen last meer van. Jesse weet goed op welke manier je ondanks blessures toch kunt trainen en inmiddels ben ik blessurevrij en kan ik mijn kracht opbouwen. Heerlijk die ontspannen inspanning!! Trainen met Jesse is zeker een aanrader!!!
Esther Pomp
Train nu enige tijd bij Jesse en weet nog de eerste dag dat ik binnenkwam. Weinig energie en paar kcal verbranden koste veel energie en moeite. Nu enkele maanden later , enorme vooruitgang dank zij Jesse. Is echt een topper! Weet je uit te dagen en je te motiveren. Hele goede trainingen waarbij hij jouw grenzen weet op te zoeken en je weet te verbeteren. Super veel energie na elke training weer. Naast de goede begeleiding ook een heel fijn persoon in de omgang. Ook in weekend blijft hij je motiveren door bv even te vragen hoe het met je gaat.. 😉. Ik kan Jesse bij iedereen aanraden. Goede trainingen , goed voedingsschema, goede motivator en ook een topper als mens. Bij mij heeft hij mijn mindset veranderd. Morgen weer trainen. Kijk er naar uit!
Erik Schipper
Jesse is een zeer bekwame, enthousiaste personal trainer die niet alleen prettig in de omgang is, maar ook motiveert en elke training een leuke ervaring maakt. Na 15 jaar lang elke dag rugpijn gehad te hebben en na mijn 3e zwangerschap ook nog een diastase, heb ik sinds mijn trainingen bij Jesse nauwelijks nog last van rugpijn en zit ik lichamelijk beter in mijn vel dan ooit!
Stephanie
Via een vorige sportschool was ik in contact gekomen met Jesse Meijer (Personal Training). Daar trainde ik op eigen inzicht, waarbij begeleiders als Jesse aanwezig waren om te ondersteunen. Deze extra service vond ik al prettig, maar merkte dat ik niet de gewenste progressie maakte. Jesse maakte de stap om een eigen bedrijf te beginnen als Personal Trainer. Gezien zijn passie voor het vak en professionele aanpak, heb ik hem benaderd en gevraagd wat het ‘personal training’ inhoudt. De uitleg was helder; maatwerk, doelen stellen, groei en een gezondere levensstijl. Dit sprak mij direct aan en we zijn aan de slag gegaan. Jesse zoekt de grenzen op van mijn kunnen en de trainingen zijn soms best pittig, maar aansluitend geeft het mij weer een fantastisch gevoel, zowel fysiek als mentaal. De trainingen zijn echt een onderdeel van mijn gezondheid en leven geworden. Ben je op zoek naar een gecommitteerde, sociale en enthousiaste personal trainer die naast begeleiding in fitness, je ook begeleid in je voeding, kan ik Jesse Meijer Personal Training zeker aanraden! Raymond (Kuuk) Groenewegen
Raymond (Kuuk) Groenewegen
Jesse is een top trainer, ben begonnen met rugklachten maar dat is verleden tijd. Tijden de trainingen en in de schema’s een goede afwisseling. Het eet patroon en voeding keuzes neemt hij er in mee. Dus al met al een mooi compleet plaatje. Toppie Jesse
Jochen de Haan
Yeah, gisteren een uur lang P.T. gehad van Jesse! Ik had deze training gewonnen met een goed geraden antwoord van een fb actie. Super leuk en motiverend, heb goed advies gekregen over sport&voeding! Dat is voor mij als diabetes en schildklier patiënt altijd een dingetje... Met wat voor suikerspiegel waarde, welke voeding, hoeveel kh eten, welke sport oefeningen enz. Maar Jesse heeft mij goed begeleid en geadviseerd en nog wat tips kunnen geven! Nogmaals bedankt Jesse. Vr Gr Caroline
Caroline Nijman
Geweldige ervaring om een keer mee te maken, ook als je al wat vaker traint. Geeft je lichaam weer een nieuwe boost
Patrick van Manen
Net een top training gehad van Jesse Meijer samen met Rina Snijder thanks Jesse !!!
Sandra Mosch Stoffer
Jesse is een gedreven PT hij haalt het beste in je naar boven. Doelen worden behaald.. zelfs boven verwachting. Ook zijn kennis over voeding gaat verder dan alleen voedingsschemas. Ik raad Jesse zeker aan bij vrienden, familie en kennissen.
Sill Smis
Jesse zijn trainingen zijn doelgericht en helpen je de stap vooruit te zetten. Je merkt dat hij de kennis bezit door zijn toepassing met voeding, training en fysiotherapie per persoon aan te passen, maar bovenal vind ik het een goedlachse gouden pik, waar ik graag door geholpen word. Daarom voor mij een 5/5!
Jaimy Woudt
Jesse is een zeer kundige en betrokken personal trainer. Hij weet je goed te motiveren dat je nét dat beetje extra weet te geven in je training. Ik heb mijn doelen behaald en ben meer dan tevreden.
Nadja Jordanov

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!