Een zeer betrokken trainer die je elke training motiveert en het beste uit jezelf weet te halen. Ik train nu al enkele jaren met Jesse en elke keer weet hij weer de juiste snaar (spier ;-)) te raken. Een aanrader voor een ieder die in vorm wilt komen en zijn doelstellingen wilt behalen. Naast deskundigheid op gebied van training ook heel erg deskundig in voeding. Dus zoek je een goede personal trainer dan is Jesse de beste keuze in Kennemerland en omgeving.
Nick Grootjen
Jesse is een geweldige coachende trainer. Hij zorgt ervoor dat iedere training uitdagend en leuk is en luistert heel goed naar de wensen van zijn cliënten. De trainingen en voedingsadviezen maakt hij op maat en sluiten volledig aan op die wensen. Ik werk nu al meerdere jaren met veel plezier met hem samen. Een absolute aanrader!
Patricia van Velsen
Jesse geeft doelgericht les, met oefeningen die voor jou bestemd zijn. Na mijn knieoperatie heb ik maanden bij de fysiotherapeut gelopen. Door de doelgerichte oefeningen van Jesse, had ik na een paar weken de fysio niet meer nodig. Tevens een betere conditie opgebouwd en door het voedingsschema was ik zeker 8 kg afgevallen. Thanks Jesse.
Louis Poppe
Na mijn zwangerschap wilde ik graag weer snel in vorm komen en sterk worden zonder blessures. Jesse heeft me hier fantastisch bij geholpen en weet je op zijn enthousiaste doch doortastende manier te begeleiden. Mijn lichaam is goed hersteld en ik heb weer mijn kracht en energie terug van voor mijn zwangerschap!
Tanja
Begin 2019 gestart met trainen bij Jesse en geen moment spijt van! Hij weet wat mijn lichaam nodig heeft om fit en sterk te zijn en te blijven. Ik startte met schouderklachten en dankzij Jesse heb ik daar geen last meer van. Jesse weet goed op welke manier je ondanks blessures toch kunt trainen en inmiddels ben ik blessurevrij en kan ik mijn kracht opbouwen. Heerlijk die ontspannen inspanning!! Trainen met Jesse is zeker een aanrader!!!
Esther Pomp
Train nu enige tijd bij Jesse en weet nog de eerste dag dat ik binnenkwam. Weinig energie en paar kcal verbranden koste veel energie en moeite. Nu enkele maanden later , enorme vooruitgang dank zij Jesse. Is echt een topper! Weet je uit te dagen en je te motiveren. Hele goede trainingen waarbij hij jouw grenzen weet op te zoeken en je weet te verbeteren. Super veel energie na elke training weer. Naast de goede begeleiding ook een heel fijn persoon in de omgang. Ook in weekend blijft hij je motiveren door bv even te vragen hoe het met je gaat.. 😉. Ik kan Jesse bij iedereen aanraden. Goede trainingen , goed voedingsschema, goede motivator en ook een topper als mens. Bij mij heeft hij mijn mindset veranderd. Morgen weer trainen. Kijk er naar uit!
Erik Schipper
Jesse is een zeer bekwame, enthousiaste personal trainer die niet alleen prettig in de omgang is, maar ook motiveert en elke training een leuke ervaring maakt. Na 15 jaar lang elke dag rugpijn gehad te hebben en na mijn 3e zwangerschap ook nog een diastase, heb ik sinds mijn trainingen bij Jesse nauwelijks nog last van rugpijn en zit ik lichamelijk beter in mijn vel dan ooit!
Stephanie
Via een vorige sportschool was ik in contact gekomen met Jesse Meijer (Personal Training). Daar trainde ik op eigen inzicht, waarbij begeleiders als Jesse aanwezig waren om te ondersteunen. Deze extra service vond ik al prettig, maar merkte dat ik niet de gewenste progressie maakte. Jesse maakte de stap om een eigen bedrijf te beginnen als Personal Trainer. Gezien zijn passie voor het vak en professionele aanpak, heb ik hem benaderd en gevraagd wat het ‘personal training’ inhoudt. De uitleg was helder; maatwerk, doelen stellen, groei en een gezondere levensstijl. Dit sprak mij direct aan en we zijn aan de slag gegaan. Jesse zoekt de grenzen op van mijn kunnen en de trainingen zijn soms best pittig, maar aansluitend geeft het mij weer een fantastisch gevoel, zowel fysiek als mentaal. De trainingen zijn echt een onderdeel van mijn gezondheid en leven geworden. Ben je op zoek naar een gecommitteerde, sociale en enthousiaste personal trainer die naast begeleiding in fitness, je ook begeleid in je voeding, kan ik Jesse Meijer Personal Training zeker aanraden! Raymond (Kuuk) Groenewegen
Raymond (Kuuk) Groenewegen
Jesse is een top trainer, ben begonnen met rugklachten maar dat is verleden tijd. Tijden de trainingen en in de schema’s een goede afwisseling. Het eet patroon en voeding keuzes neemt hij er in mee. Dus al met al een mooi compleet plaatje. Toppie Jesse
Jochen de Haan
Yeah, gisteren een uur lang P.T. gehad van Jesse! Ik had deze training gewonnen met een goed geraden antwoord van een fb actie. Super leuk en motiverend, heb goed advies gekregen over sport&voeding! Dat is voor mij als diabetes en schildklier patiënt altijd een dingetje... Met wat voor suikerspiegel waarde, welke voeding, hoeveel kh eten, welke sport oefeningen enz. Maar Jesse heeft mij goed begeleid en geadviseerd en nog wat tips kunnen geven! Nogmaals bedankt Jesse. Vr Gr Caroline
Caroline Nijman
Geweldige ervaring om een keer mee te maken, ook als je al wat vaker traint. Geeft je lichaam weer een nieuwe boost
Patrick van Manen
Net een top training gehad van Jesse Meijer samen met Rina Snijder thanks Jesse !!!
Sandra Mosch Stoffer
Jesse is een gedreven PT hij haalt het beste in je naar boven. Doelen worden behaald.. zelfs boven verwachting. Ook zijn kennis over voeding gaat verder dan alleen voedingsschemas. Ik raad Jesse zeker aan bij vrienden, familie en kennissen.
Sill Smis
Jesse zijn trainingen zijn doelgericht en helpen je de stap vooruit te zetten. Je merkt dat hij de kennis bezit door zijn toepassing met voeding, training en fysiotherapie per persoon aan te passen, maar bovenal vind ik het een goedlachse gouden pik, waar ik graag door geholpen word. Daarom voor mij een 5/5!
Jaimy Woudt
Jesse is een zeer kundige en betrokken personal trainer. Hij weet je goed te motiveren dat je nét dat beetje extra weet te geven in je training. Ik heb mijn doelen behaald en ben meer dan tevreden.
Nadja Jordanov

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!