In Velsen-Zuid aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct de beste voeding coaching op maat in Velsen-Zuid? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Heb je de wens af te vallen? Wil je graag aankomen of in het algemeen een gezonder eetpatroon aanleren? Als ervaren voedingscoach ben ik je graag van dienst met een op maat gemaakt voedingsschema. Maar dat is niet het enige. Ik motiveer jou als personal coach om jouw grenzen te verleggen en hier sterker uit te komen. Ik heb oog voor jouw persoonlijke situatie en kan jou hierdoor de juiste benodigde stimulans geven. Kies ook voor een gezonder leven en zet mij in als jouw voedingscoach in Velsen-Zuid!

Het intakegesprek

Voorafgaand aan jouw voedingscoaching, vindt altijd een intakegesprek plaats. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Gedurende het intakegesprek bespreken we jouw wensen en doelstelling, waarop een plan wordt gemaakt. Ook zal ik enkele metingen bij je verrichten. Dit betreft een meting van je vetpercentage, spieren, vochtgehalte, lengte en gewicht. Tevens zal ik jouw BMI en bloeddruk meten. Als laatste volgt een fysieke nulmeting. Deze meting zal uitwijzen hoe stabiel je bent, hoe lang je kunt hardlopen en of er sprake is van klachten. Aan de hand van de eindresultaten van de meting maak ik een voedingsschema op maat voor jouw voeding coaching.

Voedingscoach Velsen-Zuid Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voedingscoaching

Als personal coach hanteer ik een frisse blik op ieder persoon en elke situatie, waarbij ik een passend aanbod samenstel. De prijzen van mijn voeding coaching starten al bij €560 voor 8 bijeenkomsten.

Bij het kiezen van een pakket met meerdere bijeenkomsten, zul je uiteindelijk van meer korting profiteren. Bekijk mijn prijslijst voor een totaaloverzicht en plan een afspraak voor een intakegesprek voor jouw voedingscoaching in Velsen-Zuid in.

Neem contact op voor jouw voedingscoaching in Velsen-Zuid

Heb je de wens om af te vallen, aan te komen of om een gezonder eetpatroon aan te leren? En dit met mijn ondersteuning? Kies er dan voor direct een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Neem contact op middels 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor een voedingscoach in Velsen-Zuid voor begeleiding in de weg naar een gezonder leven!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!