In Velsen-Noord aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct voeding coaching op maat in Velsen-Noord? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Wil je graag afvallen? Of juist aankomen? Of wil je een gezonder eetpatroon realiseren? Als ervaren voedingscoach ondersteun ik jou graag met behulp van een voedingsschema op maat. En dat is niet het enige. Als personal coach motiveer ik jou om je drempels over te gaan en hier sterker uit te komen. Ik heb oog voor jouw persoonlijke situatie, waardoor ik jou de stimulans kan geven die jij nodig hebt. Maak ook de keuze voor een gezonder leven en schakel mij in als jouw voedingscoach in Velsen-Noord!

Het intakegesprek

Kies je mij als jouw voedingscoach in Velsen-Noord, dan vindt voorafgaand altijd een intakegesprek plaats. Dit is een vrijblijvend gesprek, waarin jouw doelstelling en wensen worden besproken en een plan wordt gemaakt. Ook verricht ik een aantal metingen bij je. Zo meet ik jouw vetpercentage, je percentage aan spieren en vocht en worden eveneens jouw lengte en gewicht gemeten. Ook je BMI en bloeddruk worden gemeten. Als laatste verricht ik nog een fysieke nulmeting bij je. Deze meting wijst uit hoe lang je kunt hardlopen, hoe stabiel je bent en of er eventuele klachten zijn. Aan de hand van de meting stel ik een voedingsschema op maat op voor jouw voedingscoaching.

Voedingscoach Velsen-Noord Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voedingscoaching in Velsen-Noord

Als personal coach heb ik op ieder persoon en elke situatie een frisse blik en stel ik hiervoor een passend aanbod samen. De prijzen van mijn voedingscoaching beginnen al bij €560 voor 8 bijeenkomsten.

Kies je echter een pakket van meerdere bijeenkomsten, dan profiteer je van meer korting. Bekijk mijn prijslijst voor een totaaloverzicht en maak een afspraak voor een intakegesprek voor jouw voeding coaching in Velsen-Noord

Neem contact op voor jouw voedingscoach in Velsen-Noord

Wil je graag snel afvallen, juist aankomen of een gezonder eetpatroon aanleren? En dit met behulp van mij als jouw voeding coach in Velsen-Noord? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat we jouw wensen kunnen doornemen. Neem contact op via
06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Maak ook de keuze voor mij als jouw personal voedingscoach in Velsen-Noord en kies voor een gezond en fit leven!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!