In Uitgeest aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct de beste voeding coaching op maat in Uitgeest? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Wens je gezonder te leven? Wil je graag afvallen? Of juist iets aankomen? Als ervaren voedingscoach help ik jou graag verder met een speciaal voedingsschema op maat. En dat is niet het enige, want ik motiveer jou ook om je grenzen te verleggen en hier positief doorheen te komen. Ik heb begrip voor jouw persoonlijke situatie en kan jou hierdoor de juiste stimulans bieden. Maak ook de keuze voor een gezonder leven en schakel mij als jouw voedingscoach in Uitgeest in!

Het intakegesprek

Voordat we met jouw voeding coaching van start gaan, is er voorafgaand een intakegesprek.
Dit is een vrijblijvend gesprek waarbij jouw wensen en doelstellingen naar voren komen. Aan de hand hiervan maak ik een plan. Tevens worden er diverse metingen verricht, zoals een meting van je vetpercentage, vochtgehalte, spieren, lengte en gewicht. Ook meet ik jouw bloeddruk en BMI. De laatste meting is een fysieke nulmeting, zodat ik kan vaststellen hoe lang je kunt hardlopen, of er sprake is van klachten en hoe stabiel je bent. Met al deze informatie stel ik een individueel voedingsschema voor je samen. Effectief en geheel op maat.

Voedingscoach Uitgeest Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voeding coaching

Als personal coach kijk ik met een frisse blik naar iedere persoon en elke nieuwe situatie. Zo kan ik gemakkelijk een passend aanbod voor je samenstellen. Je kunt mij nu al voor jouw voeding coaching inschakelen vanaf €560 voor 8 bijeenkomsten. Kies je echter een groter pakket, dan heb je straks meer korting.

Neem eens een kijkje in mijn prijslijst voor een totaaloverzicht van de prijzen en plan direct een intakegesprek voor voeding coaching in Uitgeest in.

Neem contact op voor jouw voeding coaching in Uitgeest

Wens je een personal coach in te schakelen om jou te ondersteunen bij afvallen, aankomen of het hanteren van een gezonde leefstijl? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, waarin jouw wensen besproken worden. Bel snel naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor een voedingscoach in Uitgeest om jou te helpen bij het aanleren van een gezonde leefstijl!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!