Werk samen met voedingscoach Jesse Meijer aan je gezondheid!

Soms kan het weleens handig zijn om iemand te laten meekijken met jouw leefstijl en voedingspatronen. Een voedingscoach kan uitkomst bieden wanneer jij in IJmuiden wilt afvallen, bepaalde spiermassa wilt opbouwen of een zeer specifiek sportdoel voor ogen hebt. Voeding bepaalt voor een groot deel jouw succes. Dus waarom niet een ervaren voedingscoach hier in mee laten kijken? Kies voor een gezonder leven en ga lekker in je vel zitten. Jesse Meijer Personal Training helpt je graag met de personal coaching die jij nodig hebt. Voor al je voedingsadviezen kun je in IJmuiden terecht bij Jesse Meijer Personal Training!

We starten met een intake

Alle trajecten bij Jesse Meijer Personal Training in IJmuiden starten met een vrijblijvend intake gesprek. Dit geldt ook voor voedingsadviezen en personal coaching. Dit is nodig om jouw situatie goed te beoordelen om een daarop zo gepast mogelijk programma te kunnen laten aansluiten. Tijdens de intake doen we enkele nulmetingen zoals het meten van je vetpercentage, spieren, vochtgehalte, lengte en gewicht. Tevens zal ik jouw BMI en bloeddruk meten. Ook kijken we dan naar jou lichaamsstabiliteit, conditie en bespreken we uiteraard je voedingspatroon. Daaruit kan dan een gedegen voedingsadvies gegeven worden en een persoonlijke begeleiding om je leefstijl aan te passen. Werk met je persoonlijke voedingscoach Jesse Meijer Personal Training in IJmuiden!

Voedingscoach IJmuiden Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Personal coaching en de prijzen

Uiteraard kun je bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor losse voedingsadviezen. Toch kan het gepast zijn om tegelijkertijd een trainingsschema op te stellen die jij onder begeleiding naast je voedingsschema moet volgen voor het maximale resultaat. Een persoonlijk plan wordt gemaakt tijdens de intake. De keuze kan gemaakt worden om bijvoorbeeld een individuele voedings coaching en training te volgen. De prijs hiervoor begint bij €425 voor 8 individuele sessies. Wil jij liever met een partner trainen dan kan je ook kiezen om een Duo Personal training te volgen in IJmuiden. Samen met je trainingspartner werk jij aan je voeding en motiveer je elkaar tijdens de training. Prijzen beginnen bij €560 voor 8 sessies. Voedingscoaching en personal coaching met maximaal resultaat vind je bij Jesse Meijer Personal Training.

Bel voor informatie over voedings coaching in IJmuiden

Welk doel je ook hebt: afvallen, aankomen of simpelweg beter in je vel zitten, met de juiste personal coaching en voedingsadvies kom je! Jesse Meijer Personal training helpt je in IJmuiden om die volgende stap naar een gezonder leven te zetten. Bel nu snel voor meer informatie en ik sta je graag te woord als jouw voedingscoach in IJmuiden. Bel: 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Voedingscoaching met resultaat vind je bij Jesse Meijer Personal Training in IJmuiden!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!