Voedings coaching van Jesse Meijer in Hofgeest

Voedingscoach in Hofgeest nodig? Het kan wel eens fijn zijn om iemand te laten meedenken in je leefstijl en voedingspatronen. Een voedings coach kan je op weg helpen in Hofgeest. Of je nou wil afvallen of juist spiermassa wil opbouwen, voeding blijft een belangrijk element om je doelen te bereiken. Werk je aan een specifiek sportdoel? Ook dan komt voeding om de hoek kijken en kan het baten om een professionele personal coach je te laten begeleiden. Succes ligt namelijk grotendeels aan je voeding en uiteraard ook aan een gepast beweegpatroon. Bij Jesse Meijer Personal Training kan je terecht voor voedings coaching en tevens bijbehorende personal training. Met alle kennis in huis help ik je op weg om je doelen te realiseren. Neem dus snel contact op voor voedingsadvies en personal coaching in Hofgeest.

Het begint met de intake

Welk traject je ook wilt volgen, van voedings coaching tot personal training, een intake staat altijd aan het begin van een succesverhaal. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zal gekeken worden naar jouw basisleefstijl, voedingspatronen en eventuele disbalansen in het lichaam. Ook worden metingen gedaan zoals het vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte, lengte en gewicht. Tevens zal de BMI worden opgenomen en bloeddruk worden gemeten. Vanuit deze nulmeting kan een gepaste programmering worden aangeraden en wordt een persoonlijk plan opgesteld. Hierin zit uiteraard voedings coaching en eventueel een trainingsprogramma. Neem snel contact met mij op en vertel over je behoefte aan professionele voedingscoaching in Hofgeest!

Voedingscoach Hofgeest Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De kosten van Personal coaching

Hoewel het mogelijk is om losse adviesgesprekken en eenmalige voeding coaching te krijgen, is het vaak goed om een volledige begeleiding te overwegen. Naast de voedingcoaching kunnen namelijk ook trainingsschema’s worden opgesteld om nog sneller naar je doel toe te werken. Haal het maximale uit jezelf en laat je op regelmatige basis begeleiden in je ontwikkeling. Zo kun je bij Jesse Meijer terecht voor een pakket vanaf 8 trainingssessies met voedings coaching voor €425. Train jij liever met een partner? Dan kan je ook kiezen om een Duo Personal training te volgen in Uitgeest. Samen met je trainingspartner werk jij aan je voeding en motiveer je elkaar tijdens de training. De prijs voor 8 Duo Personal Training sessie start bij €560. In Hofgeest start je dus al snel en met volledige persoonlijke aandacht van voedingscoaching en personal training!

Bel voor informatie over voedings coaching in Hofgeest

Of je nou wilt afvallen, aankomen of beter in je vel zitten, met de juiste begeleiding en voedingscoaching in Hofgeest kom je er wel! Jesse Meijer Personal Training staat namelijk voor je klaar om jouw volgende stap naar een gezonder leven te zetten. Bel nu snel voor meer informatie: 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Fitter en gezonder leven? Voedingscoach Jesse Meijer maakt van werk van jouw gezonde doel in Hofgeest!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!