In Heemskerk aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct de beste voeding coaching op maat in Heemskerk? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Wil je een gezonder eetpatroon toepassen in je leven? Of heb je de wens om af te vallen of juist aan te komen? Dan kan ik als ervaren voedingscoach jou ondersteunen door een voedingsschema op maat aan te bieden. En dat is niet alles, omdat ik als personal coach jou ook motiveer je grenzen te verleggen en hier sterker uit te komen. Tevens houd ik jouw persoonlijke situatie in acht, waardoor ik je van de juiste stimulans kan voorzien om je doelen te bereiken. Kies ook voor een gezond en fit leven en zet mij in als voedingscoach in Heemskerk!

Het intakegesprek

Voordat ik jou als voedingscoach ga ondersteunen, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en bedoeld om jouw wensen en doelstelling te bespreken. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld. Ook verricht ik diverse metingen bij je. Denk aan een meting van je vetpercentage, vochtgehalte, spieren, lengte en gewicht. Tevens meet ik jouw BMI en bloeddruk. De laatste meting omvat een fysieke nulmeting, waarbij wordt vastgesteld hoe lang je kunt hardlopen, of er sprake is van klachten en hoe stabiel je bent. Aan de hand van al deze informatie zal ik een voedingsschema op maat voor je samenstellen.

Voedingscoach Heemskerk Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voedingscoaching

Ik heb als personal coach op iedere persoon en situatie een andere kijk, wat maakt dat ik met gemak een passend aanbod voor jou samenstel. Je kunt mij al voor jouw voeding coaching inzetten vanaf €560 voor 8 bijeenkomsten.

Kies je echter een groter pakket, dan profiteer je uiteindelijk van meer korting. Neem eens een kijkje in mijn prijslijst voor het totaaloverzicht en maak direct een afspraak voor jouw intakegesprek voor voedingscoaching in Heemskerk.

Neem contact op voor jouw voedingscoaching in Heemskerk

Wil jij een personal coach inzetten om jou te helpen bij het afvallen, aankomen of aanleren van een gezonder eetpatroon? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek waarin wij jouw wensen bespreken. Neem nu contact op via 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor een voedingscoach in Heemskerk en ga voor een gezonde lifestyle!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!