In Driehuis aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct de beste voeding coaching op maat in Driehuis? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Wens je af te vallen of aan te komen? En wil je graag gezonder leven? Als professionele voedingscoach help ik jou dan graag in de juiste richting met een op maat gemaakt voedingsschema. En dat is niet het enige, want ik kan jou motiveren om jouw grenzen te verleggen en hier sterker uit te komen. Ik heb oog voor jouw persoonlijke situatie, waardoor ik jou de beste stimulans kan bieden. Maak ook de keuze voor een gezond leven en schakel mij in als jouw persoonlijke voedingscoach in Driehuis.

Het intakegesprek

Voorafgaand aan jouw voeding coaching, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is vrijblijvend en is bedoeld om al jouw wensen en doelstellingen door te nemen. Aan de hand hiervan maak ik een plan. Ook zal ik diverse metingen uitvoeren, zoals het meten van jouw vetpercentage, vochtgehalte, spieren, lengte en gewicht. Tevens meet ik je bloeddruk en BMI. De laatste meting zal een fysieke nulmeting zijn, waarbij ik vaststel hoelang je kunt hardlopen, of er sprake is van klachten en tot hoeverre je lichaam stabiel is. Vervolgens maak ik een individueel voedingsschema op maat, geheel naar jouw wensen.

Voedingscoach Driehuis Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voeding coaching

Als personal coach bekijk ik ieder individu met een frisse blik, evenals zijn/haar situatie. Hierdoor stel ik met gemak een passend aanbod voor je samen. Je kunt mij al inschakelen als voedingscoach vanaf €560 voor 8 bijeenkomsten.

Maak je echter de keuze voor een groter pakket, dan zul je straks van grote kortingen profiteren. Bekijk mijn prijslijst voor het totale overzicht van de prijzen en neem contact met mij op voor een intakegesprek in Driehuis.

Neem contact op voor jouw voeding coaching in Driehuis

Wil je graag ondersteuning bij het afvallen, aankomen of het naleven van een gezonde leefstijl? En wens je de hulp van een professionele personal coach en voedingscoach? Kies er dan vandaag nog voor om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we jouw wensen kunnen doornemen. Bel nu naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor mij als jouw voedingscoach in Driehuis, zodat we samen kunnen toewerken naar een gezonde leefstijl voor jou!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!