In Castricum snel aan de slag met een voeding coach

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken met je voeding en zou jij graag een professionele begeleiding willen? In Castricum kun je terecht bij Jesse Meijer Personal Training voor alle kennis op het gebied van voeding en bewegen. Dit kan nuttig zijn wanneer jij als doel hebt om af te vallen, aan te komen in spiermassa of als je naar een specifieke sportprestatie toewerkt. Voeding is hierin van enorm belang om te kunnen presteren en lekkerder in je vel te komen. Kies voor een gezond en sportief leven en neem een voedingscoach aan voor jouw begeleiding. In Castricum staat Jesse Meijer Personal Training voor je klaar om je in snelvaart op weg te helpen!

Een vrijblijvend intakegesprek

Voorafgaande alle trajecten, of dit nou voedingsbegeleiding is of personal coaching, wordt er altijd een intake gepland. Dit vrijblijvende gesprek is nodig om jouw situatie te beoordelen en het beste traject voor voedingscoaching in Castricum aan te bieden. Er zullen enkele nulmetingen worden gedaan zoals je vetpercentage, spieren, vochtgehalte, lengte en gewicht. Tevens zal ik jouw BMI en bloeddruk meten. Tijdens de nulmeting wordt ook gekeken hoe stabiel je bent, hoe het er met je conditie voor staat en of er sprake zijn van bepaalde klachten. Door dit mee te nemen in je voedingsadvies wordt er een totaalplaatje gevormd van jouw gezondheid. Een voedingsschema kan volgen op basis van jouw eigenschappen en eventuele doelstellingen zodat ik jou als voedingscoach optimaal kan begeleiden.

Voedingscoach Castricum Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De prijzen van voeding en personal coaching

Vaak worden voedingsadviezen gecombineerd met een resultaatgericht trainingsschema. Bij elk individu wordt een unieke beoordeling gemaakt en een persoonlijk plan. Het aanbod waar je uit kan kiezen start bij een pakket van bijeenkomsten of trainingen dat start bij €425 voor 8 individuele sessies. WIlt u dit in Duo vorm aangaan dan kunt je uiteraard de kosten delen. Prijzen voor Duo Personal training en voedings coaching start bij €560 voor 8 sessies.

Wil je langer begeleid worden? Dat kan! Dan profiteer je tevens van hogere kortingen. Maar ook voor losse voedingsadviezen kun je terecht bij Jesse Meijer Personal Training!

Neem contact op voor voeding coaching in Castricum

Of je nou wil afvallen, aankomen of beter in je vel wilt zitten, voedingspatronen spelen een belangrijke rol. Kan jij hier wel wat ondersteuning in gebruiken? Neem dan snel contact op met mij. Voor informatie of een directe afspraak bel:06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Ga voor gezond en laat je coaching op het gebied van voeding door Jesse Meijer Personal Training in Castricum!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!