In Assendelft aan de slag met een professionele voedingscoach

Zoek je direct de beste voeding coaching op maat in Assendelft? Jesse Meijer Personal Training is jouw professionele voedingscoach. Wil je graag gezonder in het leven staan? Of wil je afvallen of aankomen? Dan help ik jou als ervaren voedingscoach graag op weg met mijn op maat gemaakte voedingsschema. En dat is niet alles, want ik motiveer jou om je grenzen te verleggen en hier sterker uit te komen. Ik heb oog voor jouw persoonlijke situatie en ik bied jou de juiste stimulans. Kies er ook voor om gezonder in het leven te staan en schakel mij als voedingscoach in Assendelft in.

Het intakegesprek

Voor het begin van jouw voeding coaching, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en hierin worden al jouw wensen en doelstellingen besproken.
Aan de hand hiervan stel ik een plan op. Tevens verricht ik diverse metingen, zoals
een meting van je vetpercentage, vochtgehalte, spieren, lengte en gewicht. Ook jouw bloeddruk en BMI meet ik. De laatste meting omvat een fysieke nulmeting, die vaststelt hoe lang je kunt hardlopen, of er sprake is van klachten en in hoeverre je stabiel bent. Aan de hand van deze informatie zal ik een individueel voedingsschema voor je samenstellen, geheel op maat en naar jouw wensen.

Voedingscoach Assendelft Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voeding coaching

Ik kijk als personal coach met een frisse blik naar iedere persoon en zijn of haar situatie, waardoor ik met gemak een passend aanbod voor je samenstel. Je schakelt mij al in als jouw voedingscoach vanaf €560 voor 8 bijeenkomsten. Maak je echter de keuze voor een groter pakket, dan profiteer je straks van veel korting.

Bekijk mijn prijslijst voor het totale overzicht van de prijzen en maak snel een afspraak voor jouw intakegesprek voor voeding coaching in Assendelft.

Neem contact op voor jouw voeding coaching in Assendelft

Wens je een personal coach in te schakelen die jou ondersteuning biedt bij afvallen, aankomen of het aanleren van een gezonde leefstijl? Kies er dan voor vandaag nog een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Bel direct naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor mij als jouw voedingscoach in Assendelft, zodat jij optimaal met jouw gezondheid aan de slag kan!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!