De fitness coach van Wijk aan Zee

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Wijk aan Zee? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Met de juiste begeleiding kun je snel resultaat boeken, ongeacht jouw doel. Wil je afvallen? Meer spieren opbouwen? Of lekkerder in je vel zitten? Bij Jesse Meijer Personal Training krijg je de beste persoonlijke begeleiding en motivatie. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie wordt een trainingsschema en voedingsadvies op maat samengesteld. Heb je een blessure en wil je met jouw revalidatie starten? Ook dan kan een revalidatie coach jou helpen bij het herstel van de blessure. Maak ook de keuze voor het verleggen van jouw grenzen bij Jesse Meijer Personal Training of start met een optimale revalidatie van jouw blessure met behulp van een fitness coach in Wijk aan Zee.

Intakegesprek

Wens je een trainingsprogramma op maat, wil je gezonder gaan leven of je juist focussen op jouw revalidatie? Dan ben je bij Jesse Meijer op de juiste plek. We starten met een intakegesprek, waarbij jouw persoonlijke situatie wordt bekeken en zodoende een plan wordt opgesteld. Zo worden jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en de karakteristieke eigenschappen zoals lengte gemeten. Tevens komen jouw leefstijl en voedingspatroon terug tijdens de nulmeting, waarbij jouw huidige conditie en krachtverdeling duidelijk worden. Zo kan ik als fitness coach in Wijk aan Zee optimaal met jou aan de slag.

Fitness coach Wijk aan Zee Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Iedereen is anders en het is dan ook zo dat ik mijn programma hierdoor geheel op jouw behoeften samenstel, zodat je echt iets hebt aan een fitness coach. Dit geldt ook voor een revalidatie, wat een andere aanpak vergt. Je kunt individuele sessies volgen, waarbij de prijzen starten vanaf 8 sessies voor €425, of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint, kiezen voor 8 sessies voor €560. Kies je echter voor een groter pakket, dan worden de kortingen ook hoger. Ook kun je bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor los advies omtrent revalidatie en trainingen. Ga ook voor een gezond lichaam met behulp van een fitness coach in Wijk aan Zee.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Wijk aan Zee in

Wil je beginnen met jouw revalidatie? Wil je afvallen of juist aankomen? Of gezonder in het leven staan? Bij Jesse Meijer Personal Training boek jij snel vooruitgang met trainingen en voedingsadvies, geheel op maat.

Wil je weten wat er zoal mogelijk is of direct een afspraak maken? Bel dan nu naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor een fit en gezond leven door een fitness coach in Wijk aan Zee in te zetten!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!