De fitness coach van Velsen-Zuid

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Velsen-Zuid? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Wat jouw doel ook is, met de juiste begeleiding boek je snel resultaat. Of je nu wilt afvallen, meer spieren wenst op te bouwen of lekkerder in je vel wilt zetten, Jesse Meijer Personal Training geeft jou persoonlijke begeleiding en de juiste motivatie. Zo wordt voor jouw persoonlijke situatie een trainingsschema en voedingsadvies op maat gemaakt. Ben je geblesseerd en ga je revalideren? Ook dan kan een revalidatie coach jou helpen de blessure snel te verhelpen. Kies er ook voor jouw grenzen te verleggen bij Jesse Meijer Personal Training of start met een optimale revalidatie van jouw blessure en schakel direct een fitness coach in Velsen-Zuid in!

Intakegesprek

Of je nu een geheel trainingsprogramma wenst, gezonder wilt gaan leven of je wilt focussen op jouw revalidatie, bij Jesse Meijer ben je aan het juiste adres. Het begint bij een intakegesprek, waarbij wij jouw persoonlijke situatie bekijken en hierop een plan kunnen opstellen. Zo worden jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en de karakteristieke eigenschappen zoals lengte allemaal gemeten. Ook jouw leefstijl en voedingspatroon worden meegenomen tijdens de nulmeting, waarbij jouw momentele conditie en krachtverdeling worden vastgesteld. Zo werkt je fitness coach samen met jou in Velsen-Zuid aan een optimaal resultaat.

Fitness coach Velsen-Zuid Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Ieder persoon is uniek en het is dan ook goed om te weten dat wij ons programma geheel kunnen afstemmen op jouw behoeften, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw fitness coach. Dit geldt eveneens voor revalidatie, waarvoor een specifieke aanpak vereist is. Je kunt kiezen voor het volgen van individuele sessies, welke beginnen vanaf
8 sessies voor €425, of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint, beginnen de kosten bij 8 sessies voor €560. Wanneer je echter voor een groter pakket kiest, worden de kortingen ook hoger. Tevens kun je bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor losse adviesgesprekken omtrent revalidatie en trainingen indien gewenst. Bouw verder aan een gezond lichaam met behulp van een fitness coach in Velsen-Zuid!

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Velsen-Zuid in

Wil je starten met jouw revalidatie? Heb je de wens om aan te komen of af te vallen, of wil je graag gezonder leven? Bij Jesse Meijer Personal Training boek jij snel vooruitgang met trainingen en voedingsadvies op maat.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wil je meteen een afspraak inplannen? Bel dan naar: 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Kies ook voor een fit en gezond leven met behulp van een fitness coach in Velsen-Zuid!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!