De fitness coach van Velsen-Noord

Boek snel resultaten met fitness coach Jesse Meijer. Welk doel jij ook hebt in omgeving Velsen-Noord, met de juiste begeleiding kom je verder! Wil je afvallen, spieren opbouwen of gewoon lekker in je vel zitten, dan kan je bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor persoonlijke begeleiding en een motiverende setting. Trainingsschema’s en voedingsadvies worden nauw afgestemd op jouw persoonlijk behoeften zodat jij snel resultaten ervaart. Heb je een blessure die revalidatie behoeft? Ook dan biedt een fitness coach uitkomst. Door de juiste aanpak kan een blessure sneller verholpen worden. Bij Jesse Meijer Personal Training verleg jij je grenzen of werk je verantwoord en veilig aan de revalidatie van je blessure. Neem dus snel contact op met de fitness coach van Velsen-Noord!

Het intake gesprek

Ga jij een trainingsprogramma volgen, wil jij werken aan je gezondheid of heb jij noodzaak voor goede revalidatie? Het begint allemaal bij de intake van Jesse Meijer Personal Training. Tijdens deze intake wordt jouw beginsituatie uiterst nauwkeurig bekeken zodat daarop een gepast en persoonlijk plan kan worden opgesteld. Lichaamsstabiliteit, het vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en de karakteristieke eigenschappen zoals lengte worden allemaal meegenomen. Ook leefstijl en voedingspatroon kan worden meegenomen en er wordt een nulmeting wordt gedaan van jouw conditie en krachtverdeling. Zo kan ik, jouw fitness coach in Velsen-Noord, doelgericht en in samenwerking met jou, werken aan de resultaten die je voor ogen hebt!

Fitness coach Velsen-Noord Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Elke persoon is uniek en daarom is het goed om te weten dat het fitness programma volledig kan worden afgestemd op jouw eigen behoeften, zodat jij optimaal gebruik maakt van jouw fitness coach in Velsen-Noord. Ook voor revalidatie is dit het geval, aangezien dat een specifieke aanpak vereist. Qua trainingsvorm kun je kiezen uit het volgen van individuele sessies, te beginnen bij 8 sessies voor €425, of wanneer je graag met een partner traint, 8 sessies voor €560. Wanneer een groter pakket gewenst is gelden er ook hogere kortingen. Ook losse adviesgesprekken over revalidatie en trainingen kunnen worden aangevraagd, mocht je daar behoefte aan hebben. Bij Jesse Meijer Personal Training en fitness coaching in Velsen-Noord bouw jij effectief aan je eigen lichaam!

Neem direct contact op met Jesse Meijer in Velsen-Noord

Moet u revalideren? Of wilt u afvallen, aankomen of lekker in je vel zitten? Welk doel jij ook nastreeft, met een fitness coach ga je gerichter te werk!

Boek snel vooruitgang met gepersonaliseerde trainingen en voedingsadvies en voel je geïnspireerd om verder te komen!

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of direct een afspraak inplannen? Bel dan snel: 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. De fitness coach uit Velsen-Noord vind je direct bij Jesse Meijer Personal Training!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!