De fitness coach van Uitgeest

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Uitgeest? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Wat jouw doel ook is, door de juiste begeleiding in te schakelen, bereik je snel jouw doel. Wens je af te vallen, aan te komen of wil je lekkerder in je vel zitten? Jesse Meijer Personal Training voorziet jou van gedegen persoonlijke begeleiding en een dosis motivatie. Aan de hand van jouw situatie wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld en krijg je een voedingsadvies op maat. Heb je een blessure en wil je aan de slag met jouw revalidatie? Ook dan kan ik jou helpen met gericht werken aan jouw herstel. Maak ook de keuze jouw grenzen te verleggen of ga voor een optimale revalidatie met mij als jouw fitness coach in Uitgeest.

Intakegesprek

Wil je een gehele training volgen, een gezondere leefstijl aanleren of starten met jouw revalidatie? Dan ben je bij Jesse Meijer bij de juiste coach. We starten altijd met een intakegesprek, waarbij wij jouw persoonlijke situatie onder de loep nemen en een plan maken. Zo meet ik jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en de karakteristieke eigenschappen zoals lengte. Tevens richt ik me op jouw leefstijl en voedingspatroon gedurende de nulmeting, waarbij ik ook jouw krachtverdeling en huidige conditie kan vaststellen. Zo kan ik als fitness coach jou optimaal ondersteunen in Uitgeest.

Fitness coach Uitgeest Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten personal training en voedingscoaching Uitgeest

Ieder persoon is uniek en daarom stem ik het programma dan ook geheel op jouw behoeften af. Dit maakt dat je ook echt iets aan fitness coaching hebt. Zo geldt dit ook voor revalidatie, wat een andere aanpak behoeft. Je hebt de keuze individuele sessies bij mij te volgen, waarbij de prijzen starten vanaf 8 sessies voor €425. Of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint (duo personal training), kun je kiezen voor 8 sessies voor €560. Maak je echter de keuze voor een groter pakket, dan profiteer je ook van veel meer korting. Tevens kun je indien benodigd bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor los advies omtrent trainingen en revalidatie. Kies voor een gezond lichaam en schakel mij in als jouw fitness coach in Uitgeest.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Uitgeest in

Wil je binnenkort beginnen met jouw revalidatie? Wil je afvallen of aankomen, of gezonder in het leven staan? Dat kan met mijn hulp in mijn personal gym! Jesse Meijer Personal Training garandeert jou dat je snel vooruitgang boekt en geeft jou een voedingsadvies op maat.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je graag een afspraak maken? Bel dan direct naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Ik hoop je gauw te mogen ondersteunen als jouw fitness coach in Uitgeest.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!