Jouw fitness coach in IJmuiden

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in IJmuiden? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Of je nu wilt afvallen, aankomen of een gezondere leefstijl wenst, Jesse Meijer Personal Training voorziet jou van gedegen personal training en flink wat motivatie. Aan de hand van jouw situatie maak ik een persoonlijk schema en krijg je ook een voedingsadvies op maat. Heb je een blessure en wil je beginnen aan jouw revalidatie? Ook dan kan ik jou op weg helpen. Maak de keuze voor het verleggen van jouw grenzen of ga voor een effectieve revalidatie en schakel mij in als jouw fitness coach in IJmuiden.

Het intakegesprek

Wens je een geheel op maat samengestelde training? Wil je gezonder leven of een begin maken aan jouw revalidatie? Dan zit je bij Jesse Meijer Personal Training goed. Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek plaats. Hierbij bekijk ik jouw persoonlijke situatie en stel ik een plan op. Zo meet ik jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en eigenschappen zoals lengte en gewicht. Tevens komen bij een nulmeting jouw voedingspatroon en leefstijl aan bod, waarbij ook jouw conditie en krachtverdeling worden gemeten. Hierop kan ik jou optimaal ondersteuning richting jouw sportieve doelstelling in Hofgeest.

Fitness coach IJmuiden Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Iedereen is anders en heeft andere doelstellingen. Ik stel mijn programma geheel af op jouw individuele behoeften. Op deze manier is mijn coaching ook daadwerkelijk effectief. Dit geldt evenwel voor revalidatie, waartoe een speciale aanpak benodigd is. Je kunt kiezen uit
individuele sessies, waarbij de prijzen al beginnen bij 8 sessies voor €425. Of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint, kun je kiezen uit 8 sessies voor €560. En nog voordeliger, wanneer je voor een groter pakket kiest profiteer je van veel meer korting. Tevens kun je bij mij terecht voor losse sessies met advies omtrent trainingen en revalidatie. Maak ook de keuze voor een gezond lichaam en kies voor een fitness coach in IJmuiden.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Ijmuiden in

Staat jouw revalidatie op de planning? Wil je afvallen of aankomen? Of een gezondere leefstijl aanleren?

Bij Jesse Meijer Personal Training is een snel resultaat gegarandeerd. Ook profiteer je van een voedingsadvies op maat. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wil je snel een intakegesprek inplannen? Bel dan direct naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Ga ook voor een fitness coach en zet mij in voor het bereiken van jouw sportieve doelen in IJmuiden!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!