De fitness coach van Hofgeest

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Hofgeest? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Wens je af te vallen, aan te komen in spiermassa of wil je een gezondere leefstijl hanteren? Dan kan Jesse Meijer Personal Training jou van de beste personal training en motivatie voorzien. Naar aanleiding van jouw situatie stel ik een persoonlijk schema op, wat tevens een voedingsadvies op maat bevat. Indien je een blessure hebt en binnenkort wil starten met jouw revalidatie, kan ik jou helpen op weg naar herstel. Kies ervoor je grenzen te verleggen of voor een optimale revalidatie te gaan en zet mij als fitness coach in Hofgeest in!

Het intakegesprek

Wens je een geheel op maat samengestelde training? Wil je gezonder leven of een begin maken aan jouw revalidatie? Dan zit je bij Jesse Meijer Personal Training goed. Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek plaats. Hierbij bekijk ik jouw persoonlijke situatie en stel ik een plan op. Zo meet ik jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en eigenschappen zoals lengte en gewicht. Tevens komen bij een nulmeting jouw voedingspatroon en leefstijl aan bod, waarbij ook jouw conditie en krachtverdeling worden gemeten. Hierop kan ik jou optimaal ondersteuning richting jouw sportieve doelstelling in Hofgeest.

Fitness coach Hofgeest Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Ieder persoon is verschillend, waarop ik mijn programma geheel naar jouw individuele behoeften samenstel. Via deze wijze is mijn fitness coaching ook echt effectief. Zo geldt dit ook voor een revalidatie, wat een specifieke aanpak behoeft. Zo heb je de keuze voor individuele sessies, waarbij de prijzen al starten bij 8 sessies voor €425. Of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint, heb je de keuze uit 8 sessies voor €560. Goed om te weten is dat je uiteindelijk profiteert van veel meer korting wanneer je voor een groter pakket kiest. Ook kun je als je hier behoefte aan hebt bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor los advies omtrent trainingen of revalidatie. Kies ook voor een gezond lichaam en zet mij in als jouw fitness coach in Hofgeest.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Hofgeest in

Start je binnenkort met jouw revalidatie? Ben je van plan af te vallen of wil je juist aankomen? Of wens je een gezondere leefstijl in het algemeen?

esse Meijer Personal Training garandeert jou een snelle vooruitgang, met tevens een bijkomend voedingsadvies op maat. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wil je snel een intakegesprek inplannen? Bel dan nu naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Ga ook voor een optimaal gezonde leefstijl in Hofgeest met behulp van een fitness coach!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!