Jouw fitness coach in Castricum

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Castricum? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Of je nu de wens hebt om gezonder te leven, enkel wenst af te vallen of graag wilt aankomen in spiermassa, bij Jesse Meijer Personal Training
ben je op de juiste plek voor de beste personal training en een flinke dosis motivatie. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie stel ik een individueel schema op, waar ook voedingsadvies op maat bij inbegrepen is. Ben je geblesseerd en wil je een start maken met jouw revalidatie? Ook dan help ik jou graag op weg. Verleg je grenzen of ga voor een revalidatie met effect met mij als fitness coach in Castricum.

Het intakegesprek

Wens je een training op maat? Een gezonder leven in het algemeen? Of wil je beginnen met jouw revalidatie? Dan is Jesse Meijer Personal Training waar je zijn moet. Voorafgaand wordt altijd een intakegesprek ingepland. Ik kijk hierbij naar jouw persoonlijke situatie en stel aan de hand hiervan een plan samen. Ik meet dan onder andere
jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en eigenschappen zoals lengte en gewicht. Bij een nulmeting worden jouw voedingspatroon en leefstijl in beeld gebracht. Ook jouw conditie en krachtverdeling worden dan direct duidelijk. Aan de hand van deze informatie kan ik jou de meest optimale ondersteuning bieden.

Fitness coach Castricum Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Niet iedereen is hetzelfde en ieder persoon heeft weer een andere doelstelling. Ik kan mijn programma dan ook geheel op jouw individuele behoeften afstemmen. Zo is mijn coaching ook daadwerkelijk effectief. Dit geldt ook bij een revalidatie, waarvoor ik een speciaal plan van aanpak maak. Je hebt bij mij de keuze uit individuele sessies, waarbij de prijzen al starten vanaf 8 sessies voor €425. Of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint, kun je kiezen uit 8 sessies voor €560. Wat nog voordeliger is, is het kiezen van een groter pakket. Zo profiteer je van veel meer korting. Ook ben je bij mij op de juiste plek voor los advies omtrent jouw revalidatie of training. Kies er ook voor om met mij, als jouw fitness coach, toe te werken naar jouw persoonlijke doel in Castricum.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Castricum in

Wil jij starten met jouw revalidatie? Afvallen of aankomen? Of in het algemeen gezonder gaan leven?

Bij Jesse Meijer Personal Training wordt jou een snel resultaat gegarandeerd. Ook krijg je bij het volgen van een trainingspakket een voedingsadvies op maat. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wil je een afspraak maken? Bel dan meteen naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Kies in Castricum voor de ervaring van een fitness coach en schakel mij in om jou te begeleiden!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!