Fitness Coach Jesse Meijer in Beverwijk

Een fitness coach is de ultieme manier om aan je sportieve doelstelling te werken of om een revalidatie proces te versnellen. Bij Jesse Meijer Personal Training kun je terecht voor professionele begeleiding, trainingsschema’s, voedingsadvies en dat in een motiverende setting. Ook bij blessures kan het nuttig zijn om weer gecontroleerd te gaan bewegen. Zo wordt het revalidatie proces versneld en blijf je fysiek gezond. Ik help jou in de rol van fitness coach om jouw grenzen te verleggen of om op verantwoorde manier te revalideren. Kies daarom voor Jesse Meijer Personal Training in Beverwijk!

Het intake gesprek

Voor aanvang van het traject waarbij ik jou in de personal gym in Beverwijk als fitness coach ga begeleiden, wordt een gratis intakegesprek ingepland om te onderzoeken waar jij staat. We bekijken jouw lichaamsstabiliteit, het meten van vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en de karakteristieke eigenschappen zoals lengte. Aan de hand van deze informatie wordt een beeld gemaakt van jouw begintoestand. Ook leefstijl en voedingspatroon kan worden meegenomen. Wanneer er sprake is blessures en/of revalidatie wordt dit ook grondig bekeken en daarop wordt een persoonlijk fitness plan samengesteld. Zo kan jouw progressie gegarandeerd worden. Bij Jesse Meijer Personal Training kun je tevens voedingsadvies verwachten en een vooruitstrevende en motiverende blik. Zet daarom nu de stap en neem contact op voor je eigen fitnesscoach in Beverwijk!

Fitness coach Beverwijk Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

De trajecten en hun prijzen

Of je nou wilt afvallen, revalidatie nodig hebt of een duidelijk sportdoel voor ogen hebt in Beverwijk, met Jesse Meijer Personal Training krijg jij een volledig gepersonaliseerd programma aangeboden. Zo ben jij sneller in staat om toe te werken naar jouw stip op de horizon! Er zijn verschillende fitness coaching trainingsvormen beschikbaar. Wanneer jij individuele begeleiding wilt of nodig hebt (zoals bij revalidatie), dan beginnen de pakketten bij 8 lessen voor €425. Wil je toch net wat meer gezelligheid en met een trainingspartner aan de slag gaan? Ga dan voor een Duo Personal trainingsprogramma dat €560 voor 8 sessies kost. Wil je echter een keer een los fitness coach gesprek over je eigen programma of voor je revalidatie in Beverwijk? Ook dat is mogelijk bij Jesse Meijer Personal Training!

Direct contact opnemen met Jesse Meijer in Beverwijk

Revalidatie nodig? Afvallen, aankomen of lekker in je vel zitten? Wat je doel ook is, met een fitness coach ga je gerichter te werk! En dat motiveert!

Bij Jesse Meijer Personal Training krijg jij volledige training op maat. Benieuwd naar mogelijkheden of direct een afspraak inplannen? Bel dan snel:06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Een fitness coach nodig voor gericht revalideren of een ander persoonlijk sportdoel? In Beverwijk kan je direct terecht bij Jesse Meijer Personal Training!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!