De fitness coach van Assendelft

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Assendelft? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Wil je graag afvallen, meer aankomen of een gezondere leefstijl hanteren? Dan voorziet Jesse Meijer Personal Training jou van de beste individuele begeleiding en motivatie. Aan de hand van jouw situatie krijg je een voedingsadvies en persoonlijk trainingsschema op maat. Ben je geblesseerd en wil je starten met jouw revalidatie? Ook dan help ik je graag bij jouw herstel. Kies er ook voor jouw grenzen te verleggen of ga voor een snelle revalidatie met mij als jouw fitness coach in Assendelft!

Het intakegesprek

Wens je een gehele training op maat, wil je gezonder gaan leven of beginnen met jouw revalidatie? Bij Jesse Meijer ben je dan aan het juiste adres. Eerst vindt het intakegesprek plaats, waarbij ik jouw persoonlijke situatie bekijk en een plan maak. Zo meet ik jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en eigenschappen zoals lengte en gewicht. Ook richt ik me op jouw voedingspatroon en leefstijl gedurende de nulmeting en stel ik hierbij ook jouw huidige conditie en krachtverdeling vast.
Zo kan ik als fitness coach jou optimale ondersteuning bieden in Assendelft.

Fitness coach Assendelft Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Ieder is uniek, waardoor ik mijn programma geheel op jouw behoeften afstem. Zo zorg ik ervoor dat je ook echt iets aan mijn fitness coaching hebt. Dit geldt tevens voor revalidatie, wat een eigen aanpak vergt. Je hebt de keuze individuele sessies bij mij te volgen, waarbij de prijzen al starten vanaf 8 sessies voor €425. Of wanneer je graag met een vriend of vriendin traint, kun je kiezen voor 8 sessies voor €560. Kies je voor een groter pakket, dan is het goede nieuws dat je van veel meer korting profiteert. Ook kun je indien nodig bij
Jesse Meijer Personal Training terecht voor los advies omtrent trainingen en revalidatie.
Kies ook voor een gezond lichaam en zet mij als fitness coach in Assendelft in.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Assendelft in

Start je binnenkort met jouw revalidatie? Wens je af te vallen, aan te komen of gezonder te leven? Dan kan Jesse Meijer Personal Training jou een snelle vooruitgang garanderen, met onder andere een voedingsadvies op maat.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wil je direct een afspraak maken? Bel dan snel naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Ik hoop je gauw te mogen leiden naar een gezonder leven als jouw fitness coach in Assendelft.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!