De fitness coach van Heemskerk

Zoek je snel fitness coaching of een revalidatieprogramma in Heemskerk? Met Jesse Meijer Personal Training bereik jij jouw doelen! Ongeacht jouw doel, je bereikt het snelste resultaat met de juiste begeleiding in onze personal gym. Wil je afvallen, aankomen door meer spieropbouw of fijner in je vel zitten? Jesse Meijer Personal Training voorziet jou van optimale persoonlijke begeleiding en motivatie. Aangaande jouw persoonlijke situatie wordt een trainingsschema en voedingsadvies opgesteld, geheel op maat. Ben je geblesseerd en wil je beginnen met jouw revalidatie? Ook dan kan Jesse Meijer Personal Training jou helpen bij jouw herstel. Kies er ook voor je grenzen te verleggen of start met een optimale revalidatie door een fitness coach in Heemskerk in te zetten.

Intakegesprek

Wil je individueel trainen,  duo personal training, gezonder leven of de focus op jouw revalidatie leggen?
Dan ben je bij Jesse Meijer op de goede plek. We beginnen met een intakegesprek, waarbij wij jouw persoonlijke situatie bekijken en een plan maken. Zo meet ik jouw lichaamsstabiliteit, vetpercentage, spiermassa, BMI, bloeddruk, vochtgehalte en de karakteristieke eigenschappen zoals lengte op. Ook jouw leefstijl en voedingspatroon komen naar voren in de nulmeting, waarbij ook jouw huidige conditie en krachtverdeling worden vastgesteld. Zo kan ik jou straks als fitness coach in Heemskerk optimaal ondersteunen.

Fitness coach Heemskerk Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen en pakketten

Ieder persoon is anders en ik stel mijn programma dan ook geheel op jouw behoeften af. Zo heb je ook echt iets aan fitness coaching. Dit geldt eveneens voor revalidatie, waartoe een andere aanpak benodigd is. Je hebt de keuze individuele sessies te volgen, waarbij de prijzen starten vanaf 8 sessies voor €425. Of indien je graag met een vriend of vriendin traint, kun je kiezen voor 8 sessies voor €560. Kies je echter voor een groter pakket, dan profiteer je ook van veel meer korting. Tevens kun je indien gewenst bij Jesse Meijer Personal Training terecht voor los advies over revalidatie en trainingen. Ga ook voor een gezond lichaam en zet mij in als jouw fitness coach in Heemskerk.

Schakel Jesse Meijer als fitness coach in Heemskerk in

Ben je van plan te starten met jouw revalidatie? Ben je van plan om af te vallen of juist aan te komen? Wil je afvallen of aankomen? Of gezonder gaan leven? Jesse Meijer Personal Training garandeert jou dat je snel vooruitgang boekt met jouw trainingen en geeft jou een voedingsadvies op maat.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wil je een afspraak maken? Bel direct naar 06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl.

Kies ook voor een fit en gezond leven en zet mij in als jouw fitness coach in Heemskerk.

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!