In Beverwijk aan de slag met een professionele voedingscoach

Wens je voeding coaching op maat in Beverwijk? Jesse Meijer Personal Training voor de beste coaching is jouw professionele personal coach. Heb je de wens om af te vallen? Wil je juist aankomen? Of heb je de wens om een gezonder eetpatroon aan te leren? Dan ben ik graag jouw ervaren voedingscoach. Met een op maat gemaakt voedingsschema help ik jou graag verder. En niet alleen dat, als personal coach voorzie ik je ook van de juiste motivatie om jouw drempels te overwinnen en hier op een positieve wijze uit te komen. Ik heb begrip voor jouw persoonlijke situatie, wat maakt dat je kunt rekenen op de stimulans die jij nodig hebt. Kies ook voor een gezonder leven en zet Jesse Meijer Personal Training in voor jouw voedingscoaching in Beverwijk!

Het intakegesprek

Indien je mij als jouw voedingscoach kiest, starten we eerst met een intakegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en heeft de doelstelling jouw wensen te bespreken en een plan te maken. Tevens worden er een aantal metingen verricht. Zo meten we jouw vetpercentage, het percentage aan spieren en vocht en meten we jouw lengte en gewicht. Ook je BMI en bloeddruk worden gemeten. Als laatste wordt nog een fysieke nulmeting uitgevoerd. Deze meting betreft het meten hoe lang je kunt hardlopen, hoe stabiel je bent en of er sprake is van klachten. Aan de hand van deze informatie kan ik een perfect voedingsschema op maat voor jouw voeding coaching samenstellen.

Voedingscoach Beverwijk Jesse Meijer

Zonder Jesse Meijer was het mij nooit gelukt!

Hartstikke bedankt voor je hulp – Groet David

Prijzen van voedingscoaching

Als personal coach heb ik op ieder persoon en elke situatie een nieuwe kijk en daarvoor een passend aanbod. De prijzen van mijn voedingscoaching starten al vanaf €560 voor 8 bijeenkomsten. Echter, indien je een pakket van meerdere bijeenkomsten kiest, ben je uiteindelijk goedkoper uit.

Neem een kijkje in mijn prijslijst voor een totaaloverzicht of maak direct een afspraak voor jouw voeding coaching in Beverwijk.

Neem contact op voor jouw voedingscoach in Beverwijk

Wil jij direct aan de slag om af te vallen, aan te komen of in het algemeen gezonder te eten? En dit met de ondersteuning van een personal coach? Maak dan direct een afspraak voor een intakegesprek, zodat we samen jouw doelen kunnen bespreken. Bel vandaag nog naar
06-25443211 of stuur een e-mail naar info@jessemeijerpt.nl. Kies ook voor mijn voedingscoaching in Beverwijk en ga voor een gezonder en fitter leven!

Meer informatie?

Wil je graag aan de slag met sporten, maar kan je wel wat begeleiding en of extra motivatie gebruiken? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!